Početna :: AMINOKISELINE :: MYPROTEIN L-GLUTAMINE, 500gr

MYPROTEIN L-GLUTAMINE, 500gr

Šifra
SKU301
Naša cena:
2300.00 din.
Količ.

Glutamin je aminokiselina od vitalne važnosti koja je potrebna svakom mišiću u telu i jedna je od najvažnijih blokova u izgradnji proteina koji održavaju zdravlje ćelija i omogućavaju oporavak tkiva. Glutamin nalazimo u različitim količinama u mesu i ribi kao i u nešto manjim količinama u povrću.

Svaka osoba uključena u treninge visokog intenziteta, stvorenih za hipertrofiju, će zasigurno smatrati glutamin neizbežnim dodatkom ishrani.

Glutamine je uslovno esencijalna aminokiselina koju telo može proizvesti u manjim količinama; kako bilo, većina glutamina u telo mora doći iz ishrane. To je preko potrebno za hipertrofiju, a ujedno igra važnu ulogu u oporavku oštećenog tkiva.

Glutamine se takođe smatra korisnim za svakoga ko se bavi vežbama izdržljivosti poput trčanja dugih deonica ili biciklizmom, a ujedno pomaže i u redukciji učestalog grčenja koje se javlja kroz ponavljani napor. S obzirom na takav kvalitet, glutamin se preporučuje, osim sportistimaa, starijim osobama koje pate od grčeva i stalnih bolova u mišićima, kao prirodna zamena za tablete protiv bolova.

Ključne prednosti:

  • Pomaže popunjavanju nivoa glikogena
  • Može smanjiti vreme oporavka
  • Popularna aminokiselina

Upotreba: Preporučuje se uzimanje 1 serviranja (5g), 1 - 3 puta dnevno sa vodom ili sokom. Za optimalne rezultate najbolje je uzeti ujutru, popodne i 1h pre spavanja.

Sastav

1 serviranje (5 g) sadrži: 100% L-Glutamine 5g

Sastojci: 100% L-Glutamine

: *
: *
: *
 

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*