Početna :: PROTEINI :: MUSCLEPHARM COMBAT POWDER, 4.5kg

MUSCLEPHARM COMBAT POWDER, 4.5kg

Šifra
SKU285
Težina
4.50 kg
Naša cena:
13900.00 din.
Količ.

 


 


COMBAT je MusclePharm-ova tehnološki napredna belančevinska ‘'super hrana''. Sportisti i bodybilderi znaju već dugo da su kvalitetne belančevine od ključnog značenja za izgradnju mišića i njihovo održavanje, a osim toga podupiru zdravo telo i tope telsenu mast. Belančevine su najbitniji elemenat za rast mišića i njihovu snagu. Visoko kvalitetne belančevine telu omogućuju mišićnu rast, bržu regeneraciju i bolje zdravlje svih delova tela. Aktivnim sportistima treba više kvalitetnih belančevina za optimalni kapacitet - COMBAT je stvoren sa razlogom da zadovolji ovu potrebu.

COMBAT sadrži 25 grama najkvalitetnije proteinske mešavine, odličnog je ukusa, a u tečnosti se brzo rastvara.  COMBAT je bio stvoren posebno za sportiste i aktivne pojedince, jer njihovim telima treba više belančevina. 

COMBAT je brižljivo stvoren tako da sadrži 5 različitih belančevina, a svaka je izabrana zbog visokog kvaliteta i drugih karakteristika.  Glavne belančevine uCOMBAT proteinu razložene su na lakoapsorbujuće aminokiseline, potrebne za optimalan rast i regeneraciju.  COMBAT sadrži razgranate aminokiseline, glutamin, koji osigurava maksimalan rast, regeneraciju i obnovu mišićnog tkiva. Visoka apsorbcija tih 5 različitih proteinskih izvora u COMABT-u osigurava potpunu 8-satnu hranjivost. COMBAT je odlična kombinacija najboljih proteinskih izvora, koji su na raspolaganju.  

 

 ŠTA SADRŽI COMBAT?
 

Izolat surutkinih belančevina - Najbolje belančevine, koje su na raspolaganju, surutkin se izolat brzo apsorbira u mišićno tkivo i ima karakteristiku da zaštiti imunski sustav u razdoblju intenzivnog treninga. 

Dečimično hidrolizovane surutkine belančevine - hidrolizirana surutka je belančevina, koja je bila razvijena na brzo apsorbirajuće peptide. Hidrolizirana surutka od svih se najbrže apsorbira, prva doseže cirkulaciju krvi, što omogućava brzu infuziju aminokiselina u mišićno tkivo.

Micelarni kazein - jako je sporo probavljiv, aminokiseline dovodi u kri jako sporo i postepeno, čuva mišićno tkivo od oštećenja. Nije zamjena za anti-kataboličke učinke micelarnog kazeina.

Koncentrat surutkinih belančevina - najbolji je približak cijeli hrani nego bilo koja druga sirutkina bjelančevina. Sadrži djeliće prave hrane, kao što su alfa-lactoglobulini i laktoferini. A ti jačaju imunski sastav i grade mišiće.

Belance Jajeta - brzo prodrije u stanice većina sportaša ga jako dobro podnosi. Ima visok sadržaj razgranatih aminokiselina i arginina. Jajni bjelance ima bitnu ulogu u nastajanju hormona i u rasti mišićnog tkiva.

Meešavina probavnih enzima - probavni enzimi u probavnom traktu rastvaraju hranu, tako da hraniva ulaze pre svega u cirkulaciju krvi i potom u stanice.  COMBAT sadrži 60 mg probavnih enzima, koji pomažu u spsorbciji glavnih belančevina, koje proizvod sadrži.  Dodani probavni enzimi osiguravaju maksimalno iskorištenje belančevinskih spojeva, koje COMBAT sadrži.

Dodate razgranate aminokiseline i glutamin - razgranate aminokiseline, L-levcin, L-izolevcin i L-valin su najznačajnije između aminokiselina, jer su hitno potrebne za održavanje, obnovu i izgradnju mišićnog tkiva. Razgranate aminokiseline (još posebno L-levcin) dokazano stimuliraju sintezu belančevina, a to prouzrukuje  rast mišića. Razgranate  aminokiseline također usporavaju katabolizam s tim, da koče kortizol. L-glutamin je aminokiselina, koja je poznata po tome da jača imunski sustav. A pomaže i u regeneraciji. Razgranate aminokiseline zajedno s glutaminom u COMABAT-u ubrzavaju rast mišića, regeneraciju i jačaju imunski sustav.

 

 

ČESTA PITANJA

Šta je Combat? 

 

Combat je ultimativna ‘'super hrana''. Napravljen od točno istražene matrice, koja sadrži koncentrat sirutkinih proteina, hidrolizate, izolat i hidrolizat sirutkinih belančevina, a također i jajni belance i micelarni kazein. I baš zbog tih različitih izvora belančevina, koje se probavljaju različito dugo, neke se aminokiseline prenose u kri već u roku nekoliko minita, a neke u vašo kri dolaze tek nakon nekoliko sati. Tako se vaši mišići neprekinuto prehranjuju.

Kada je najbolje vreme za upotrebu Combat-a?

Najbolje vreme za upotrebu je odmah nakon buđenja, odmah nakon treninga i pre spavanja. To su značajni rokovi za početak procesa rasta. Ali Combat možete uzeti i bilo kada tokom dana, takođe kao i zamena za belančevine, koje dobijate iz hrane.

 

Zašto nisu dovoljne samo surutkine belančevine? Zar nije to najbolji izvor belančevina?

Surutka je zaista najznačajniji izvor belančevina na planetu, ali ima i ograničenja, zato deluje najbolje u kombinaciji s drugim izvorima belančevina. Kao već znate, surutka se jako brzo probaci, što prouzrukuje brzo dizanje aminokiselina u krvi. Možda se to sliši fantastično, a baš u tome je problem. Telo brzo izlući ove aminokiseline, što je za kratko vreme dobro, ali nije dovoljno za razdoblje među obrocima. Ali dovod aminokiselina se u stanice s dodatkom jajnog belanca i micelarnog kazeina jako usporava. Tako ću vaše stanice primati aminokiselina 8 sati!!! I upravo zbog toga je COMBAT ultimativni anabolički i anti-katabolički proteinski proizvod na tržištu!

 

Smeta li COMBAT želudac?

COMBAT sadrži samo jedne najboljih i najsnažnijih belančevina, koje su na raspolaganju. Sadrži jako malo laktoze. A osim toga, prašku je bila dodana još posebna probavna mešavina, koja se pobrine za bolju probavu i asimilaciju proteinskih spojeva u stanicama. Većina ima s COMBAT-om samo dobra iskustva.

 

U čime se COMBAT razlikuje od ostalih belančevinskih proizvoda  na tržištu?

Osim COMBAT-ove nevjerojatne bjelančevinske matrice, zaista se brzo meša i rastvara u tekućini. Odličnog je ukusa. Dodane ima razgranate aminokiseline, glutamin i probavni kompleks. Zbog svih tih stvari je COMBAT zaista poseban. A osim toga, nijedno drugo društvo, koji proizvaja sportsku prehranu, ne upotrebljava tako napredne tehnološke opreme za proizvodnju svojih proizvoda.

 

Mešam li COMBAT sa vodom ili mlekom?

COMBAT belančevine možete mešati s vodom ili mlekom, zavisi od vašeg ukusa i vaših ciljeva. Ako ćete upotrebiti mleko, vaš će napitak biti gušći i bogatiji, ali će zbog toga sadržati i više kalorija. Za sve, koji želite još bolju definiciju vaših mišića, preporučljivo je, da ga mešate s vodom. A u svakom slučaju ima COMBAT odličan ukus.

 

Mogu li COMBAT upotrebljavati u kombinaciji sa drugim preparatima?

Naravno da možete! COMBAT je odličan u kombinaciji sa svima Olimp, Ironmaxx, ili Muscle Pharm-ovim proizvodima. COMBAT neka bude vaš osnovni proizvod, ne zavisi od toga, kakvi su vaši ciljevi.

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

1 - 2 merice proizvoda Combat pomešajte s 250 - 350 ml hladne vode. Za dobijanje željenog ukusa i gustoće napitka, prilagodite količinu vode. Napitak popijte 2 do 3-puta dnevno za optimalnu mišićnu rast.

ZA MUŠKARCE: 2 merice (osiguravate 48 g belančevina) pomešajte s 250 - 350 ml hladne vode i popijte 2 do 3-puta dnevno. Za povećanje proteinskog unosa i poboljšanje ukusa proteinskog napitka, prašak umesto s vodom pomešajte s obranim mlekom ili sa mlekom s malim sadržajem masti. 

ZA ŽENE: 1 mericu (osigurava 24 g belančevina) pomešajte sa 120 - 180 ml hladne vode.Za dosezanje željenog okusai gustoće napitka, prilagodite količinu vode. Napitak popijte 2 do 3-puta dnevno za optimalno oblikovanje tijela. Za povećanje proteinskog unosa i poboljšanje ukusa proteinskog napitka, prašak umesto s vodom pomešajte s obranim mlekom ili sa mlekom s malim sadržajem masti.

Upozorenje: Prpizvod nije zamena ra raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, zato ga ne upotrebljavajte samo kao jedini izvor ishrane. Čuvajte izvan dohvata dece.

 

Hranjiva vrednost proizvoda COMBAT POWDER

Sastojci 1 doza = 1 merica (35g) % PDV
kalorije 140 kcal  
kalorije iz masti 25 kcal  
sva mast 2,5g 4%
zasićena mast 1,5g 8%
mast trans 0g  
holesterol 90mg 30%
natrijum 150mg 6%
kalijum 240mg 7%
ugljeni hidrati 4g 1%
vlakna 1g 4%
šećeri 1g *
belančevine 24g 48%
kalcijum   17%
gvožđe   7%
Multi-Level Amino Acid Growth Matrix 35g *
mešavina probavnih enzima    
proteaza, laktaza    

Multi-Level Amino Acid Growth Matrix

Mikro filtrirana surutkina proteinska mešavina (sirutkin koncentrat, sirutkin izolat, sirutkina hidrolizata), micelarni kazein, jajne bjelančevine, L-glutamin, L-levcin, L-valin, L-izolevcin, alanin, lizin, arginin glicin, histidin, tirozin, cistin, metionin, fenilalanin, prolin, serin, asparaginska kiselina, treonin, triptofan
 
 

Sastojci

 inulin, prirodni i veštački zaslađivači, natrijum hlorid, kalijum acesulfam, sukraloza, sojin lecitin, kalijum citrat

Upozorenje na alergene: Proizvod sadrži mleko i soju. Može sadržati i deliće jaja, školjki, riba, oraščića i kikirikija.  

 

: *
: *
: *
 
100%WHEY PROTEIN 908g Scitec Nutrition
100%WHEY PROTEIN 908g Scitec Nutrition
3100.00 din.
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 120 kapsula
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 120 kapsula
1800.00 din.
Muscletech CELL-TECH Performance Series,2.7kg
Muscletech CELL-TECH Performance Series,2.7kg
7500.00 din.
OLIMP AAKG XPLODE prašak, 440g
OLIMP AAKG XPLODE prašak, 440g
4000.00 din.
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
3400.00 din.
OLIMP KOENZYM Q10, 30 kapsula
OLIMP KOENZYM Q10, 30 kapsula
1400.00 din.
USN DIET FUEL Ultralean, 1000g
USN DIET FUEL Ultralean, 1000g
3400.00 din.
ANIMAL OMEGA, 36 vrećica
ANIMAL OMEGA, 36 vrećica
4000.00 din.
BSN SYNTHA 6, 2270g
BSN SYNTHA 6, 2270g
7000.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*