Početna :: GAINERI :: Mass Fusion 7,26kg Nutrabolics

Mass Fusion 7,26kg Nutrabolics

+6
Šifra
SKU178
Težina
7.26 kg
Naša cena:
6800.00 din.
Količ. Nema na stanju
  • Pomаže u dobijanju telesne i mišićne mase
  • Povećаvа energiju i mišićnu snаgu
  • Omogućаvа brži oporаvаk
  • Obezbeđuje neophodan dnevni unos kvalitetnih kalorija
  • Intenzivnog ukusa

Mnogi imaju problem sa povećanjem mišićne mase, pa kad odu u teretanu, gledaju u naprednije vežbače i teško prihvataju što i sami nisu takvi, jer izuzetno naporno vežbaju, ali ne dobijaju ni kilogram... Kao podršku svima koji teško dobijaju telesnu masu, Nutrabolics je kreirao odličan gejner pod nazivom Mass Fusion.

Ekstra veliko pakovanje (od 7,26kg) dugoročno obezbedjuje neophodan dnevni kalorijski unos, pogotovo za one koji ne mogu da zamisle da jedu čvrstu hranu na svaka dva sata - Mass Fusion je savršena alternativa za njih.
Međutim, Mass Fusion ne omogućava samo neophodnu količinu kalorija, jer je vrlo bitno da to budu kvalitetne kalorije, te Mass Fusion sadrži proteine visokog kvaliteta, složene ugljene hidrate, napredne kreatinske dodatke, i sve dobre masti.
Ne treba da se plašite da ćete dobiti mnogo masti, jer je ovaj gejner baziran na kvalitetnim ugljenim hidratima i mastima, a ne na prostim šećerima koji donose samo mast i visok nivo insulina.

Šta nizak nivo šećera u ovom preparatu znači za vas?
Znači da sada možete dobiti masu, ali ne bilo kakvu, već većinu čiste mišićne mase.
Ovaj gejner je višestruko testiran od strane proizvođača kako bi se istakao na tržištu, i kao rezultat toga je načinjen preparat koji sadrži sаstojke koji su precizno kombinovani, kako bi postigli neverovatan efekat u dobijnju mase.
Mass Fusion obezbeđuje visok nivo amino kiselina koje podsticu sintezu proteina, odličan kvalitet proteina surutke i peptida surutke, dopunjen je sporoapsorbujućim proteinom-kаzeinom koji su posebno korisni pred spavanje, tako da, s ovim preparatom, mišići mikada neće biti gladni.
Pored ovoga, Mass Fusion sаdrži većinom složene ugljene hidrаte. Ima minimalno prostih šećerа, fruktoze, sаhаroze... Metаboličke mаsne kiseline, ili zdrаve mаsti povećаvaju energiju, kao i dodaci kreatina u preparatu, koji pored ovog efekta, imaju zadatak i da podstaknu stvaranje mišićne mase.

Hranjiva vrijednost proizvoda Mass Fussion

Sastojci na obrok = 3 mjerice (235 g) % PDV
kalorička vrijednost 950 kcal  
kalorije iz masti 81 kcal  
mast 9 g 14 %
nasićena mast 2 g 10 %
trans mast 1 g  
kolesterol 20 mg 7 %
natrij 400 mg 17 %
kalij 350 mg 10 %
ugljikohidrati 170 g 57 %
prehrambene vlaknine 2 g 8 %
šećeri 28 g  
bjelančevine 47 g 94 %
kalcijum 150 mg 15 %

Sastojci

Waxybolic mješavina ugljikohidrata (hidroliziran & rastavljen voskasti kukuruzni škrob, polimeri glukoze, levuloza, hidroliziran sirup od riže, trehaloza), proteinska mješavina obogaćena  Mass Fusion Penta oslobađujućim aminokiselinama (hidrolizat proteina sirutke, hidrolizat kazeina, izolat proteina sirutke dobljen s "cross-flow" filtracijom, micelarni kazein, koncentrat proteina sirutke, l-glutamin, l-levcin, l-izolevcin, l-valin, l-glicin) , kakao, CEO napredna mješavina kreatina (kreatin monohidrat, kreatin etil ester, kreatin orotat), mješavina metaboličkih masnih kiselina (konjugirana linolna kiselina iz suncokretova ulja, srednje dugi lanci triglicerida iz kokosova ulja, nemliječna pravlaka (suncokretovo ulje, kukuruzni sirup sirup u tvrdom obliku, natrijev kazeinat, mono i di-gliceridi, dinatrijev fosfat, tri-kalcijev fosfat, sojin lecitin, tokoferoli), prirodni i umjetni okusi, ksantan guma, celulozna guma, karagenan, sukraloza, karamelno bojilo, acesulfam kalij.

Preporučena upotreba:
Razmutiti sadržaj jedne doze (tri merice 235g) i razmutiti u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Piti 2 puta dnevno po 1 dozu - prvu u toku jutra između dva obroka, a drugu u toku dana kao užinu između obroka.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

: *
: *
: *
 
IRONMAXX MULTI-VITAMIN, 130 kapsula
IRONMAXX MULTI-VITAMIN, 130 kapsula
1600.00 din.
CELLUCOR C4, 30 obroka
CELLUCOR C4, 30 obroka
4100.00 din.
NUTREND AMINO BCAA MEGA STRONG, 1000ml
NUTREND AMINO BCAA MEGA STRONG, 1000ml
2400.00 din.
MUTANT WHEY PROTEIN 2.2kg
MUTANT WHEY PROTEIN 2.2kg
5300.00 din.
OLIMP ISO PLUS POWDER, 1400g + 105g
OLIMP ISO PLUS POWDER, 1400g + 105g
2100.00 din.
OLIMP REDWEILER, 210g
OLIMP REDWEILER, 210g
2500.00 din.
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
3400.00 din.
OLIMP SOUL RIPPER, 500g
OLIMP SOUL RIPPER, 500g
5200.00 din.
OLIMP ARTHROBLOCK, 60 kapsula
OLIMP ARTHROBLOCK, 60 kapsula
2350.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*