Početna :: PROTEINI :: ISO Sensation 93 2.27Kg

ISO Sensation 93 2.27Kg

6%
Šifra
SKU304
Težina
2.27 kg
Redovna cena:
8500.00 din.
Naša cena:
8000.00 din.
Količ.

Sem što je rekorder sa 93,7% proteina iz naj – whey izolata, osnažen je glutaminskim komleksom kao i hranljivim kolostrumom. Da bi se ISO 93 apsorbovao što lakše i brže pridodati su prirodni insulinski i digestivni komleksi (alfa lipoidna kiselina, d-pinitol, 4 hidroksiizoleucin tj. i proteaza i laktaza). Još i ovo, prvi put je upotrebljena ISOCHILL metoda – sistem dvostrukog unakrsnog mikro filtriranja sa niskim temperaturama na whey izolatu.

Posle 5 godina neprekidnog istraživanja, Ultimate Nutrition sa ponosom predstavlja Iso Sensation 93

Sadrži 100% Iso Chill Whey Protein Izolat.

Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobično ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrži potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina uključujući i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP).
On se dobija iz whey proteina, filtritajući kroz membranu i sušeći vazduhom tako sto se izloži posrednoj toploti (znači na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveći kvalitet proizvoda.
Whey protein je u prirodi kompletan protein sto znaci da sadrzi sve od sustinske vaznosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomažu da se poboljša strutkura tela i povećaju atletske mogućnosti. Whey protein takodje pomaže atletama da održe zdrav imuno sistem povecavajući nivo glutathioneu telu. Glutathione je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vežbanje. Treninzi izdržljivosti mogu smanjiti nivo glutathion-a. Whey protein pomaže da atlete održe dobro zdravlje, snagu i da pokažu najbolje.

Iso Sensation 93 takodje uključuje i dodat Glutapure Glutamin. U periodu napora (trening sa tegovima) odredjeni delobi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne može proizvesti dovoljno. U ovim slučajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze učiniti veliku razliku.
Naporni trening prouzrukuje da se nivo glutamina u mišicnim ćelijama smanji, dopuštajući time da dodje do sloma mišica. Dodatak-snabdevanje L-Glutaminom uzrokuje anti-katabolički efekat time sto održava ove nivoe podignute sto dovodi do očuvanja mišićne mase i poboljšanja azotnog bilansa.

Glutapure Glutamie je 100% čist premijum glutamin, proizveden korišćenjem patentirane, vrhunske FermapureTM tehnologije. Ovaj inovativni proces fermentacije proizvodi najvećeg kvaliteta, mikronizovani L-Glutamin dostupan u svetu danas. Ova jednistvena formula je dalje poboljšana sa BCAA Plus TM. Razgranat lanac amino kiselina (BCAAs) uključuje tri suštinski bitne amino kiseline L-leucin, L-isoleucin i L-valin. BCAA su važni za atlete jer kao ni nalik ni jednoj drugoj važnoj amino kiselini, oni su metabolizovani direktno u mišicno tkivo i jesu prvi koji su korišceni tokom perioda vežbi i treninga izdržljivosti. Porcija BCAA je važan izvor goriva za skeletne mišice tokom perioda metaboličkih napora (stresa). Tokom takvih uslova, BCAA mogu pokrenuti sintezu proteina, suzbiti katabolizam proteina i služiti kao zamena za glukogenezu (proizvodnja glukoze iz drugih organskih molekula kao piruvat, laktat, glicerol i amino kiseline kao sto su alanine i glutaimn). BCAA su uglavnom sadržani u skeletnom mišicu, stimulišuci proizvodnju, izmedju ostalih stvari, i L-glutamina.

Probajte Iso-Senation odličnog ukusa još danas. Nećete se nikad više vratiti na običan Whey Protein Izolat.

Upotreba: 1 mericu razmutiti u čaši vode, soka ili bezmasnog mleka, i tako jednom do četiri puta dnevno popiti u skladu sa svojim potrebama. Sportisti obavezno piju posle treninga. Sastav: ISOCHILL – whey protein izolat, glutamin kompleks(glutamin peptidi, glutapure glutamin i n-acetil l-glutamin), kolostrum, Si kopleks – insulinski kompleks(alfa lipoidna kiselina, d-pinitol i 4 hidroksiizoleucin) D kompleks – digestivni kompleks(proteaze i laktaze).

Ukusi: čokolada, vanila, kolača, brazilske kafe i jagoda.

: *
: *
: *
 
OLIMP CARBONOX, 4kg
OLIMP CARBONOX, 4kg
3400.00 din.
OLIMP CLA & GREEN TEA + L-CARNITINE, 60 kapsula
OLIMP CLA & GREEN TEA + L-CARNITINE, 60 kapsula
1900.00 din.
PROTEINI.SI PILL BOX - kutijica za tablete i kapsule
PROTEINI.SI PILL BOX - kutijica za tablete i kapsule
200.00 din.
IRONMAXX MINERAL KOMPLEX, 130 kapsula
IRONMAXX MINERAL KOMPLEX, 130 kapsula
1600.00 din.
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
6000.00 din.
Olimp BETA-ALANINE Xplode Powder 420g
Olimp BETA-ALANINE Xplode Powder 420g
3650.00 din.
MUSCLEMEDS CARNIVOR, 2072g
MUSCLEMEDS CARNIVOR, 2072g
6800.00 din.
POWER PRO PROTEIN 4kg BiotechUSA
POWER PRO PROTEIN 4kg BiotechUSA
6000.00 din.
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
1450.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*