Početna :: PROTEINI :: ISO Sensation 93 2.27Kg

ISO Sensation 93 2.27Kg

6%
Šifra
SKU304
Težina
2.27 kg
Redovna cena:
8500.00 din.
Naša cena:
8000.00 din.
Količ.

Sem što je rekorder sa 93,7% proteina iz naj – whey izolata, osnažen je glutaminskim komleksom kao i hranljivim kolostrumom. Da bi se ISO 93 apsorbovao što lakše i brže pridodati su prirodni insulinski i digestivni komleksi (alfa lipoidna kiselina, d-pinitol, 4 hidroksiizoleucin tj. i proteaza i laktaza). Još i ovo, prvi put je upotrebljena ISOCHILL metoda – sistem dvostrukog unakrsnog mikro filtriranja sa niskim temperaturama na whey izolatu.

Posle 5 godina neprekidnog istraživanja, Ultimate Nutrition sa ponosom predstavlja Iso Sensation 93

Sadrži 100% Iso Chill Whey Protein Izolat.

Iso Chill je funkcionalni Whey protein izolat obradjen na neobično ultra - niskoj temperaturi mikrofiltracije preradjen da sadrži potpuni balans prirodno neizmenjenih (u izvornom obliku) bioaktivninh whey proteina uključujući i imunoglobin (IgG), lactoferin (Lf) i glycomacropeptide (GMP).
On se dobija iz whey proteina, filtritajući kroz membranu i sušeći vazduhom tako sto se izloži posrednoj toploti (znači na indirektan nacin) da bi se obezbedio najveći kvalitet proizvoda.
Whey protein je u prirodi kompletan protein sto znaci da sadrzi sve od sustinske vaznosti bitne amino kiseline potrebne u svakodnevnoj ishrani. On ima idealnu kombinaciju amino kiselina koje pomažu da se poboljša strutkura tela i povećaju atletske mogućnosti. Whey protein takodje pomaže atletama da održe zdrav imuno sistem povecavajući nivo glutathioneu telu. Glutathione je antioksidant potreban za zdrav imuno sistem i vežbanje. Treninzi izdržljivosti mogu smanjiti nivo glutathion-a. Whey protein pomaže da atlete održe dobro zdravlje, snagu i da pokažu najbolje.

Iso Sensation 93 takodje uključuje i dodat Glutapure Glutamin. U periodu napora (trening sa tegovima) odredjeni delobi tela iziskuju toliko puno glutamina da ga telo ne može proizvesti dovoljno. U ovim slučajevima, Glutamin kao dodatak ishrani moze učiniti veliku razliku.
Naporni trening prouzrukuje da se nivo glutamina u mišicnim ćelijama smanji, dopuštajući time da dodje do sloma mišica. Dodatak-snabdevanje L-Glutaminom uzrokuje anti-katabolički efekat time sto održava ove nivoe podignute sto dovodi do očuvanja mišićne mase i poboljšanja azotnog bilansa.

Glutapure Glutamie je 100% čist premijum glutamin, proizveden korišćenjem patentirane, vrhunske FermapureTM tehnologije. Ovaj inovativni proces fermentacije proizvodi najvećeg kvaliteta, mikronizovani L-Glutamin dostupan u svetu danas. Ova jednistvena formula je dalje poboljšana sa BCAA Plus TM. Razgranat lanac amino kiselina (BCAAs) uključuje tri suštinski bitne amino kiseline L-leucin, L-isoleucin i L-valin. BCAA su važni za atlete jer kao ni nalik ni jednoj drugoj važnoj amino kiselini, oni su metabolizovani direktno u mišicno tkivo i jesu prvi koji su korišceni tokom perioda vežbi i treninga izdržljivosti. Porcija BCAA je važan izvor goriva za skeletne mišice tokom perioda metaboličkih napora (stresa). Tokom takvih uslova, BCAA mogu pokrenuti sintezu proteina, suzbiti katabolizam proteina i služiti kao zamena za glukogenezu (proizvodnja glukoze iz drugih organskih molekula kao piruvat, laktat, glicerol i amino kiseline kao sto su alanine i glutaimn). BCAA su uglavnom sadržani u skeletnom mišicu, stimulišuci proizvodnju, izmedju ostalih stvari, i L-glutamina.

Probajte Iso-Senation odličnog ukusa još danas. Nećete se nikad više vratiti na običan Whey Protein Izolat.

Upotreba: 1 mericu razmutiti u čaši vode, soka ili bezmasnog mleka, i tako jednom do četiri puta dnevno popiti u skladu sa svojim potrebama. Sportisti obavezno piju posle treninga. Sastav: ISOCHILL – whey protein izolat, glutamin kompleks(glutamin peptidi, glutapure glutamin i n-acetil l-glutamin), kolostrum, Si kopleks – insulinski kompleks(alfa lipoidna kiselina, d-pinitol i 4 hidroksiizoleucin) D kompleks – digestivni kompleks(proteaze i laktaze).

Ukusi: čokolada, vanila, kolača, brazilske kafe i jagoda.

: *
: *
: *
 
POWER PRO PROTEIN 4kg BiotechUSA
POWER PRO PROTEIN 4kg BiotechUSA
6000.00 din.
OLIMP ANTI-OX POWER BLEND, 60 kapsula
OLIMP ANTI-OX POWER BLEND, 60 kapsula
2700.00 din.
OLIMP AMOK, 60 kapsula
OLIMP AMOK, 60 kapsula
1800.00 din.
USN ANABOLIC NITRO-X, 615g
USN ANABOLIC NITRO-X, 615g
5000.00 din.
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
6000.00 din.
USN MUSCLE MATRIX, 60 kapsula
USN MUSCLE MATRIX, 60 kapsula
1600.00 din.
MUSCLETECH 100% PREMIUM WHEY, 2270g
MUSCLETECH 100% PREMIUM WHEY, 2270g
6000.00 din.
OPTIMUM OPTI-MEN, 90 kapsula
OPTIMUM OPTI-MEN, 90 kapsula
3200.00 din.
OLIMP X5 Protein, 700g
OLIMP X5 Protein, 700g
2850.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*