Početna :: ZAMENA ZA OBROK

ZAMENA ZA OBROK

Obrok iz kesice - zamene za obrok, popularno zvane MRP (u prevodu sa engleskog Meal Replacement Powder, tj. Praškaste zamene za obrok) predstavljaju odlično rešenje za ovakve situacije. Ono što je vrlo praktično je to da ih možete lako poneti bilo gde sa sobom i samo ih razmutiti sa malo vode ili nemasnog mleka i obezbedićete organizmu obilje važnih nutrijenata, šejk ćete popiti brzo, jer je vrlo prijatnog ukusa i bićete siti, i što je najvažnije – nećete dovesti u "rizik" vašu liniju.

Ukusne instant kesice, zamene za obrok, koje možete poneti bilo gde sa sobom sadrže visoku količinu proteina i izvrsnog su ukusa. Samo ih umutite sa vodom ili mlekom i vaš obrok je spreman. Zamene za obrok su dostupne u različitim ukusima i varijantama sa više ili manje ugljenih hidrata, sa dodatkom dobrih masti ili vitamina i minerala.

Ustali ste rano, istrčali ste iz kreveta, na brzinu ste uspeli da doručkujete ili ste i to ostavili za kasnije (što je velika šteta jer je naš metabolizam tada najbrži), očekuju vas obaveze, posle toga ćete možda odjuriti na trening, treba vam mnogo snage i koncentracije u toku celog dana... Pored toga želeli biste da pazite i na svoju figuru, ali ne stižete da jedete... Svaki put kada osetite glad ili kad je vreme za obrok dolazite u iskušenje da pojedete nešto za šta znate da baš i nije idealan izbor ili razmišljate šta jesti pošto niste stigli da spakujete hranu za danas...

Proizvodi

Sortiraj po: Proizvod Cena Default
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
1950.00 din.
Količ.
USN DIET FUEL Ultralean, 1000g
3400.00 din.
Količ.