Početna :: Proizvođači :: Ostali proizvođači

Ostali proizvođači

Bio Tech Products Company

Prvobitno bila nemačka kompanija koja se bavila proizvodnjom nutritivnih suplemenata. Kasnije se Bio Tech integrisao sa američkim proizvođačem suplemenata MLO, te je nova kompanija nazvana BioTech USA. BioTech USA stavlja naglasak na naučna dostignuća, i, koristeći istraživanja svojih inženjera, stalno proizvodi i razvija nove proizvode. Bio Tech USA poseduje ogroman kapacitet proizvodnje, shodno zahtevima bodybuildera, i ostalih sportista, sposoban je da proizvede više hiljada proizvoda u minutu. Snaga ovog proizvođača je u istraživanju i razvoju. Njegovi visokoobrazovani naučni radnici iz oblasti nauke o ishrani, hemije namirnica i tehnologije namirnica, raspolažu ogromnim iskustvom. Ovaj visoki stepen znanja i iskustva obezbeđuju primenu teorijskih saznanja u praksi. Bio Tech USA je kompanija koja proizvodi dodatke ishrani, koja je jedna od vodeća na tržištu i koja konstantno razvija svoje proizvode u cilju sigurnog povećanja učinka sportista.

Gaspari Nutrition

Rich Gaspari, vlasnik kompanije Gaspari Nutrition, je čovek posvećen bodibildingu i fitnesu preko 20 godina. Počeo je sa radom u teretani već sa oko 14 godina i dostigao karijeru profesionalnog bodibildera u 80-im i 90-im godinama. Prošao je sam kroz brojne eksperimente po pitanju ishrane, treninga i suplementacije, što je mnogo značilo u daljem razvoju toka karijere njegove firme i njenih proizvoda. Za svoje proizvode kaže – Probajte i osetićete razliku! Gaspari tim je ponosan na kvalitet svojih proizvoda i moć suplemenata. Bez lažnih priča, samo nauka i moćni rezultati – to je moto ove firme. Ime kojem verujete, ime koje zaista deluje!

Labrada

Brend koji postaje popularan zbog visokokvalitetnih proizvoda sa garancijom kvaliteta i izvrsnim ukusom! Lee Labrada je osnivač i predsednik Labrada Bodybulding Nutrition kompanije u Hjustonu. On je bivši svetski šampion i profesionalni bodibilder, bivški pobednik IFBB Mr Universe i jedini čovek u istoriji koji se plasirao u prva četiri mesta na Mr Olympiji sedam godina za redom. Slikao se za preko 100 magazina širom sveta, napisao stotine članaka... Za svoju kompaniju kaže da je osnovana sa ciljem da zaista omogući vežbaču najkvalitetnije i najpotrebnije suplemente, imajući u vidu njegovo znanje i iskustvo kojim, kako kaže, „može da prodre u um vežbača bodibildera“.

Scitec Nutrition

Poslednje godine definitivno pripadaju Scitec Nutrition-u. Velika ulaganja u opsežna istraživanja i primena njihovih zaključaka na dizajniranje novih formula, rezultovali su ubedljivim generacijskim skokom u proizvodnji prirodnih suplemenata. Kvalitet, koji je i ranije odlikovao proizvode ovog proizvođača, unapređen je jedinstvenim sistemom trostruke kontrole koji garantuje da dobijate samo najbolje. Scitec Nutrition je svoj bazični asortiman učinio čistijim, efikasnijim i ukusnijim, i ponudio ga u širokom spektru. Naročito je primetan pomak u proizvodnji praškastih proteinskih preparata, gde je Scitec bar za korak ispred konkurencije. Svi preparati su dobijeni iz prvoklasnih i zaštićenih sirovina za koje Scitec Nutrition poseduje zvanično pravo distribucije. Kvalitet je osnov svetske kampanje ovog proizvođača u kojoj on želi da sportistima dokaže da nedozvoljena stimulativna sredstva nisu neophodni saputnici na putu do vrhunskih rezultata. Sve ovo pruža mogućnost da iskusite bogato iskustvo prošlosti i moć najnovijih saznanja na polju sportske suplementacije gotovo u svakom proizvodu. Kada ovome dodamo i nenadmašan odnos kvaliteta i cene, stvari oko izbora firme kojoj poveriti svoje zdravlje postaju vrlo jasne.

Proizvodi

Sortiraj po: Proizvod Cena Default
  •  po strani
100% Whey Protein Professional 2.35kg Scitec Nutrition
5700.00 din.
Redovna cena: 6500.00 din. popust 12%
Količ.
100%WHEY PROTEIN 2.35kg Scitec Nutrition
6100.00 din.
Količ.
100%WHEY PROTEIN 5kg Scitec Nutrition
10400.00 din.
Redovna cena: 11100.00 din. popust 6%
Količ.
100%WHEY PROTEIN 908g Scitec Nutrition
3100.00 din.
Količ.
ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT, 1kg
4500.00 din.
Količ.
ARNOLD IRON WHEY, 2270g
6300.00 din.
Količ.
BIOTECH USA HYPER MASS 5000, 1kg
1500.00 din.
Količ.
BODY WORLD GROUP ULTRA CREATIN MONOHYDRAT, 500g
1550.00 din.
Količ.
BODY WORLD GROUP ULTRA GLUTAMIN MICRONIZED 500g
2200.00 din.
Količ.
BPI ARIMEDEX HD, 28 kapsula
4900.00 din.
Količ.
CELLUCOR C4, 30 obroka
4100.00 din.
Količ.
CELLUCOR C4, 60 obroka
4600.00 din.
Redovna cena: 5600.00 din. popust 18%
Količ. Nema na stanju
CELLUCOR D4 THERMAL SHOCK, 60 kapsula
3800.00 din.
Količ.
CYBERTECH NUTRITION GIGA MASS 20, 4kg
4600.00 din.
Količ.
FULL FORCE KREA-FORCE, 500gr
2600.00 din.
Količ.
Gaspari Nutrition MyoFusion Probiotic 2.2kg
7000.00 din.
Količ.
  •  po strani