Početna :: VITAMINI I MINERALI :: OLIMP VITA-MIN PLUS, 30 kapsula

OLIMP VITA-MIN PLUS, 30 kapsula

OLIMP VITA-MIN PLUS, 30 kapsula
Vita-min plus Olimp Sport Nutrition
+1
Šifra
SKU36
Težina
0.15 kg
Naša cena:
1030.00 din.
Količ.

OLIMP VITA-MIN PLUS predstavlja kompleksan sastav vitamina i minerala, koji se lako apsorbuju. Dopuna vam osigurava preporučljiv i dotatni dnevni unos svih neophodnih nutrijenata za telo.

Prehrambeni dodatak VITA-MIN PLUS sadrži najvažnije supstancije, koje pozitivno utiču na zdravlje, fizičko i mentalno stanje kao i izgled. Prisustvo vitamina grupe B poboljšava rad nervnog sistema, sprečava depresiju i nervozu, olakšava stresne trenutke i promene raspoloženja. Grupa B vitamina, magnezijum, hrom, kalcijum i folna kiselina efikasno olakšavaju nepoželjna stanja kao što su preosetljivost, pospanost, glavobolja, bolovi u grudima i slično.

Vitamin plus sadrži kombinaciju vitamina (A, E, C) i mineralnih komponenata (cink, gvožđe, selen, hrom), koji efikasno uništavaju slobodne radikale, koji ubrzavaju proces starenja. Proizvod sadrži i različite ekstrakte, koji regulišu količinu vode u veznim tkivima, obezbeđuju elastičnost kože i dobar vid.

Sve mineralne komponente pojavljivaju se kao čelati u posebnoj kombinaciji sa organskim kiselinama, zbog kojih se lakše asimiliraju u organizmu. Važno je, da ovi minerali ne slabe aktivnosti vitamina, a istovremeno su otporniji na prisustvo mnogih neželjenih i nekorisnih supstanci u hrani. Vita-min Plus ima u poređenju sa drugim sličnim dodacima prednost bolje asimilacije u organizmu.

Hranljiva vrednost proizvoda VITA-MIN PLUS

Sastojci

1 kapusla

% RDA (preporučen dnevni unos)

Vitamin A

800 mikro g

100 %

Vitamin D

5 mikro g

100 %

Vitamin E

10 mikro g

100 %

Vitamin C

60 mikro g

100 %

Vitamin B1

1,4 mikro g

100 %

Vitamin B2

1,6 mikro g

100 %

niancin

18 mikro g

100 %

Vitamin B6

2 mikro g

100 %

folat

200 mikro g

100 %

Vitamin B12

1 mikro g

100 %

biotin

150 mikro g

100 %

pantotenska kiselina

6 mg

100 %

ekstrakt sojinih izoflavonida (40 %)

10 mg

 

od toga sojini izoflavonidi

4 mg

 

ekstrakt kitajske angelike

40 mg

 

ekstrakt njivske preslice

50 mg

 

ekstrakt crnog bibera (95 %)

1 mg

 

kalcijum

150 mg

19 %

magnezijum

70 mg

23 %

kalijum

40 mg

 

cink

10 mg

67 %

gvožđe

1 mg

7 %

mangan

1 mg

 

bakar

150 mikro g

 

jod

150 mikro g

100 %

hrom

50 mikro g

 

selen

30 mikro g

 

moliben

25 mikro g

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Dnevno se preporučuje uzimanje 1 kapsule posle glavnog obroka. Dodatak je namenjen pre svega odraslim osobama, koje žele da obezbede stalnu otpornost kao i redovan i potreban unos esencijalnih vitamina i minerala, i fizički aktivnim osobama kao i sportistima, koji moraju vratiti vitamine i minerale u organizam, koji su se potrošili tokom treninga.

1 kapsula jedanput dnevno posle glavnog obroka.

Proizvod je namjenjen odraslima kao prehrambeni dodatak. Prehrambeni dodatak nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Čuvajte izvan domašaja dece. Ne prelaziti preporučenu dnevnu doze.

UPOZORENjE: Nije pogodno za trudnice, doilje i decu.

SASTOJCI

Sastojci: vitamini (retinol acetat (vit. A), askorbinska kiselina (vit. C), vit. D, tokoferil acetat (vit. E), ​​niacin, tiamin mononitrat (vit. B1), riboflavin (vit. B2), piridoksin HCL (vit. B6), folna kiselina, biotin, cianokobalamin (vit. B12)); citrusni bioflavonoidi, ekstrat sojinih izoflavonoida, ekstrat crnog bibera, sredstvo za punjenje - mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv stvrdnjavanja - magnezijum-stearat. omot kapsula - želatin;