Početna :: NO REAKTORI :: OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula

OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula

+3
Šifra
SKU68
Težina
0.15 kg
Naša cena:
3400.00 din.
Količ.

NO preLoad je napravljen iz jednog isključivog razloga - za povećanje sposobnosti vežbanja preko maksimalnog podsticanja nervno-hormonskog sistema, za poboljšanje snabdevanja kiseonikom i nutrijentima, koji su bitni za funkcionisanje mišića.

Proizvod sadrži sledeće formule, koje se među sobom uzajemno dopunjuju: CarNO PUMP i Burning Energy MTRX:

CarNO PUMP je:

Actinos - brižljivo izabrani bioaktivni peptidi od 2 jednostavnih delova izolata surutkinih proteina, koji deluju u sinergiji i pokazuju dobre osobine kod sinteze azotnog oksida. Drastično pojačava proizvodnju azotnog oksida u telu i do maksimuma povećava količinu krvi, koja se tokom vežbanja prenosi u mišiće. Testovi su utvrdili da u poređenju sa placebo grupom povećava proizvodnju azotnog oksida 9-13-puta.

ArginoCarn® (Acetil-L-Carnitine Argin; ALCA) - taj patentirani inovativni sastojak povećava deo masnih kiselina u proizvodnji energije u mitohondrijama. Takođe optimizuje transformaciju i potrošnju šećera u cirkulaciji krvi. Direktan uticaj ima na ubrzavanje umanjivanja masnog tkiva, povećavanje energijskih zaliha u ćelijama i izdržljivosti i skraćuje vreme, koje je potrebno za regeneraciju. Bitno povećana efikasnost ATP proizvodnje u ćelijama doprinosi poboljšanju nervnog delovanja i poboljšanju kognitivnih funkcija. To omogućava bolju kocentraciju, koja traje tokom celokupnog intenzivnog treninga. A osim toga i L-arginin, koji je submolekul ArginoCarn® molekula, nezavisno od cetil-karnitina, povećava proizvodnju azotnog oksida (NO), što poboljšava protok krvi kroz mišiće i snabdevanje kiseonikom i nutrijentima za mišiće. Efikasnost ArginoCarn®-a odobrena je brojnim naučnim preporukama.

AAKG (L-Arginine Alpha-Ketoglutarate) - dodat je u formulu, jer je od bitnog značaja za efikasno delovanje. L-arginin je bazni supstrat za sintezu azotnog oksida (NO). Ako ga nema, može se desiti, da je sinteza vrlo umanjena, pa telo nije sposobno da podnesu veća fizična opterećenja. U ovom slučaju biće vrlo loš efekt mišićnog "pumpa". Alfa-ketoglutarat je direktan proizvod Krebsovog ciklusa i igra glavnu ulogu u energetskom metabolizmu svake ćelije.

Burning Energy MTRX je:

AstraGin - patentirana mešavina farmaceutskih ekstrakata prevdo-Ginseng (Panak notoginseng) i astragalus-a (Astragalus membranaceous). Testovi pokazuju da aktivni sastojci ove mešavine poboljšavanju stepen apsorbcije (apsorbcije iz cirkulacije krvi) aminokiselina, glukoze i vitamina. Rezultati testa (Chang TC, J.Agric. Food Chem., Vol 55, No. 5, 2007) pokazuju, da AstraGin povećava apsorbciju aminokiselina, glukoze i vitamina za 50 - 62%. Poboljšava osetljivost insulinskog receptora za 38%, što povećava efikasnost ATP proizvodnje za 18% i sintezu mišićnog glikogena (24 sata pre intenzivnog vežbanja) za 60%.

AstraGin osigurava najefikasnije snabdevanje mišićnih ćelija nutrijentima i najvišu efikasnost apsorbcije makro-sastojaka nakon napornog treninga. Zajedno sa dodatim vitaminima iz  B grupe, koji su odgovorni za održavanje odgovarajućeg stepena metaboličkih transformacija ugljenih hidrata i belančevina, bitno skraćuje vreme, koje je potrebno za regeneraciju.

Extract of schisandra (Schisandra chinensis) - sadrži jedan od najsnažnijih adaptogena, koji pomažu u borbi sa faktorima stresa i umora. Ekstrakt Schisandra chinensis-a poboljšava koncentraciju i usredsređenost na treningu, povećava mišićnu snagu i brzinu grčenja mišića. Zajedno sa aminokiselinom beta alanin koči pojavu umora tokom fizičke aktivnosti, koja omogućava, da se poveća stepen inteziteta treninga i da se značajno poboljša kapacitet mišićnog opterećenja. Schisandra ekstrakt takođe služi kao odličan antioksidant, koji efikasno umanjuje stepen slobodnih radikala, koji se u velikim količinama proizvode tokom intenzivnog treninga i koji su štetni za telo. Stoga ih je potrebno održavati na najnižem mogućem nivou, da se umanji rizik od oštećenja belančevinskih struktura u mišićnim ćelijama. Iz tog razloga je sastav formule Burning Energy MTRKS pojačan glukuronolaktonom, koji na tom području deluje vrlo efikasno.

Mešavina brzo delujućeg – bezvodnog kofeina i dugo-oslobađajućeg kofeina, koja sadrži ekstrakt guarane i omogućava brz rast energije, koja aktivira delovanje kateholamina, koji značajno ubrzavaju rad metabolizma, povećavaju izdržljivost i trajanje vežbanja i dovode energiju. Delovanje kofeina dobro učestvuje sa delovanjem mehanizma aktivnih sastojaka ekstrakta kajenskog bibera, koji vidljivo poboljšava sposobnost tela za proizvodnju energije pomoću povišenog stepena oksidacije masnih kiselina.

Odmah nakon unosa proizvoda NO Preload osetićete toplotni talas, koji će se polako proširiti po vašem telu preko arterija u mišiće. Jeste li već počeli goreti od vrućine i energije? ... učinak još će se pojačati ... i ubrzo ćete biti spremni za eksploziju ...

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Optimalna doza i vreme doziranja: 4 kapsule 30 minuta pre treninga

Najbolje je kombinovati proizvod NO preload pre treninga sa:

  • bilo kojim kreatinskim proizvodom, koji se bazira na čistim oblicima (Creatine Magna Power®, Creatine Xplode)
  • proizvodi sa antikataboličnim učincima (BCAA Xplode, Amino EAAnabol Xplode, Taurine MC®, Anticatabolan®)
  • preventivnim proizvodima sa anti-oksidativnim učincima (Gold-Vit C® 1000 Forte, ALA 200)

Izuzetna snaga proizvoda NO preload se bazira na inovativnom triu Actinos, ArginoCarn ® i AstraGin, ali za efikasnost su naravno zaslužni i drugi sastojci u optimalnim odnosima.

Hranljiva vrednost proizvoda NO preload

Sastojci

1 kapsula

4 kapsule

CarNO PUMP:

460 mg

1840 mg

Actinos™

60 mg

240 mg

ArginoCarn® (Acetil-L-karnitin)

100 mg

400 mg

AAKG (arginin alfa-ketoglutarat)

300 mg

1200 mg

Burning Energy MTRX:

645 mg

2580 mg

beta-alanin

500 mg

2000 mg

kofein

37,5 mg

150 mg

guarana ekstrakt

12,5 mg

50 mg

kofein anhydrous

25 mg

100 mg

glukuronolakton

37,5 mg

150 mg

schisandra chinensis ekstract

12,5 mg

50 mg

AstraGin™

7,5 mg

30 mg

ekstrakt kajenskog bibera

7,5 mg

30 mg

Niacin

6 mg (37,5%*)

24 mg (150%*)

vit. B6

0,53 mg (37,5%*)

2,1 mg (150%*)

vit. B12

0,94 &mico;g (37,5%*)

3,75 µg (150%*)

*% -RDA procenat preporučenog dnevnog unosa

   
: *
: *
: *
 
OLIMP KOENZYM Q10, 30 kapsula
OLIMP KOENZYM Q10, 30 kapsula
1400.00 din.
USN DIET FUEL Ultralean, 1000g
USN DIET FUEL Ultralean, 1000g
3400.00 din.
ANIMAL OMEGA, 36 vrećica
ANIMAL OMEGA, 36 vrećica
4000.00 din.
BSN SYNTHA 6, 2270g
BSN SYNTHA 6, 2270g
7000.00 din.
BODY WORLD GROUP ULTRA CREATIN MONOHYDRAT, 500g
BODY WORLD GROUP ULTRA CREATIN MONOHYDRAT, 500g
1550.00 din.
BSN AMINO X, 1kg
BSN AMINO X, 1kg
5100.00 din.
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 120 kapsula
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 120 kapsula
1800.00 din.
OLIMP AAKG XPLODE prašak, 440g
OLIMP AAKG XPLODE prašak, 440g
4000.00 din.
OLIMP EXTREME SPEED SHOT, 20 epruveta
OLIMP EXTREME SPEED SHOT, 20 epruveta
3100.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*