Početna :: KREATIN :: OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsula

OLIMP CREATINE MAGNA POWER, 120 kapsula

Šifra
7119
Težina
0.15 kg
Naša cena:
3000.00 din.
Količ.


Imate problem kao što je ovaj?... Znate, da kreatin povećava mišičnu snagu i mišićnu masu i pored toga ima još brojne pozitivne uticaje na vaš organizam, ali nikada niste bili u potpunosti zadovoljni izbranim oblikom kreatina?...Imamo rešenje za vaše probleme!!!

OD SADA JE NA RASPOLAGANJE PROIZVOD, KOJI SADRŽI TO, ŠTO VI I VAŠE TELO NAJVIŠE TREBATE!!!....

CREATINE MAGNA POWER - magnezijumov kreatin kelat!!!... najefikasnija i najnaprednija formula, patentirana kod Albion Laboratories dokazana i potvrđena naučnim istraživanjima!

Odaberite dakle CREATINE MAGNA POWER - proizvod jedinog partnera laboratorija Albion Laboratories, preduzeća OLIMP, i sa njim ćete biti više nego zadovoljni!


U nastavku pročitajte zašto  Creatine Magna Power deluje bolje nego bilo koji drugi sistem, odnosno oblik kreatina, kojeg ste upotrebljavali do sada...

Creatin Magna Power je najnapredniji kreatin koji je ikada bio razvijen u naučnoj laboratoriji. Kao i arginin on je kreatin koji je od svih anaboličkih predstavnika najefikasniji. Ova činjenica bila je potvrđena brojnim naučnim studijama i dugotrajnom upotrebom u sportu. Kako god, pravi čist potencijal kreatina kao dopune, koja stimuliše odnosno povećava snagu i mišićnu masu, ograničava reakcija koja pretvara glavni deo uzetog kreatina u kreatinin. Ova reakcija povezuje amino grupa, kreatin sa njegovom grupom kiselina. To prouzrukuje da se molekuli kreatina pretvore u kreatinin, a istovremeno zbog toga postaju anabolički neaktivni. Reakciju ubrzava takav stepen kiselosti kreatina (u obliku za konzumaciju), kao što je kiselost u gornjem crevnom traktu.

Laboratorijskim istraživanjima hteli su da unište sve nedostatke vezane za sigurne reaktivne hemijske grupe, koje sadrže alkohol ili molekularne kiseline, što rezultuje odn. ogleda se u kreatin malatu ili kreatin etil estru pri mešanju kreatina alkalnim metalnim komponentama.

Ovo je mesto, gdje se javlja magnezijum kreatin kelat: Creatine Magna Power™, koja kombinuje oba kreatinski zašćitena metoda:

Dugotrajna naučna istraživanja dokazala su da kreatin i magnezijum imaju korisne uticaje na različite poglede fizioloških aktivnosti. Funkcija obe supstance je visok stepen korelacije i razmene između grupa kod mnogih specifičnih reakcija. Ova činjenica je istraživače u laboratorijima Albion Laboratories dovelo do toga da su predložili kombinaciju magnezijuma i kreatina u jednoj komponenti; predložili su dakle nešto tako logično i inovativno. Stvaranje magnezijumovog kreatin kelata pomoću patentirane tehnologije štiti molekule kreatina da ne pređu u kreatinin, a istovremeno povećava vrednost fiziološki aktivnog kreatina, koji je u potpunosti dostupan odnosno na raspolaganju mišićnim ćelijama. Sve se to odražava u višem stepenu energije u mišićima.  Magnezijum ima jake alkalne karakteristike, koje smanjuju okolnu kiselost kreatina i održavaju ga potpuno aktivnim kako u obliku za konzumaciju tako i kasnije u metaboličkom traktu.

Ipak bitno je znati da je zaštita kreatina pre gubitka njegovog učinka samo pola puta do celokupnog uspeha. Drugi deo zadatka je maksimizovati efikasnost njegovog anaboličkog potencijala.

Kreatin povećava mišićnu snagu i masu posredovanjem prave anabolične komponente, zvane ATP - adenozintrifosfat. Kreatinski dodaci vode ka povećanju stepena ATP-a u mišićnim ćelijama.

Sva energija koja je potrebna mišićima za rad i naprezanje, proizvedena je na osnovi hidrolize ATP-a. ATP stimuliše odnosno podstiče anabolične enzime, koji stimulišu naše gene za proizvodnju mišićnih belančevina. Osim toga  ATP je prisutan na svakom stepenu sinteze moleku belančevina.

Magnezijum igra odlučujuću ulogu kod sinteze i hidrolize ATP-a.

ATP se stvara, kada je fosfatni radikal (P) prenesen iz aktivnog kreatina u adenozin-di-fosfat (ADP). Ali bitno je da kod prenosa tog radikala iz kreatina u ADP, u tom procesu učestvuje jedan magnezijumov atom.

Kao što možemo videti iz slike, zahteva se sinteza ATP-a kao molekula Kreatina i atoma magnezijuma. Raspoloživost magnezijuma u procesu, reguliše stepen sintetizovanog ATP-a iz kreatina. To se događa zbog sledećeg: kada uzimamo kreatin i kada mišićnim ćelijama nedostaje magnezijum, anabolična aktivnost kreatina nije sasvim iskorišćena.

Ovaj problem naučnici su rešili razvojem Creatin-a Magna Power, dakle magnezijumov kreatin kelata, koji za sintezu ATP-a dovodi i kreatin i magnezijum.

Magnezijum kreatin kelat povećava sposobnost našeg tela za sintezu i regeneraciju odnosno obnovu ATP-a, koja se brine za snabdevanje mišićnih ćelija energijom potrebnom između mišićnih napora.

Možemo primetiti  da magnezijum kreatin kelat dovodi potrebne magnezijumove atome direktno do okoline gdje se reakcije događaju, koje kreatinu omogućuju da održi visok stepen ATP-a a istovremeno visok stepen za maksimizaciju anaboličnog djelovanja.


Dopunjavanje ishrane sa Magna Power ubrzava rast, kako mišićne mase tako i snage, dok veće vrednosti ATP-a omogućuju efikasnije grčenje mišićnih vlakana, a istovremeno proizvode veću snagu.

Svakako možete nedostatak magnezijuma kompenzovati drugim dopunama, ali to neće biti dovoljno sigurno obećanje da će dovoljna vrednost atoma stizati u ćelije mišića i unutrašnjost ćelijskih membrana, gdje se događaju svi anabolički procesi - Zadnje kliničko istraživanje je to potvrdilo (u kom su upoređivali učinke doprinosa magnezijum kreatin kelata doprinosom kreatina i magnezijuma iz dvaju odvojenih izvora, sa neograničenim magnezijum oksidom i kelatom aminokiselina).

Merili su izdržljivost tokom fizičkog napora sve od početka pa do fizičke iscrpljenosti sa 30-minutnom pauzom između dva napora i nakon dopunjavanja hrane iz dvaju različitih izvora magnezijuma i kreatina. Istraživanje je pokazalo da je delovanje magnezijum kreatina znatno bolje od ovog, dobijenog iz mešavine kreatin / magnezijum oksida.

E = MC²  Einstein-ova je energetska formula... ali uz pretpostavku, da je  MC² Magnezijum Kreatin Kelat!

Dopuna

1. razdoblje izdržljivosti

2. razdoblje izdržljivosti

Ukupna izdržljivost

MAGNAPOWER™ magnezijum kreatin kelat

P1+64.8 sec

P2+91.0 sec

+155.8 sec

kreatin +Mg kelat aminokiselina

P1+50.5 sec

P2+71.4 sec

+121.9 sec

kreatin + MgO

P1 +25.2 sec

P2+38.0 sec

+63.2 sec

Placebo

178.8 sec (P1)

158.0 sec (P2)

-20.8 sec

Magna Power Magnezijum keatin kelat efikasan je izvor bioaktivnog magnezijuma, koji tesno sarađuje sa kreatinom u transformaciji energije iz aktivnih mišića za povećanje njihovih sposobnosti za generisanje i iskorišćavanje ATP energije.

Zašto se Creatine Magna Power pokazuje bolje nego kombinacija kreatina i magnezijuma?

Magnezijum kreatin kelat proizvodi zaštitu, koja izaziva, da se molekuli kreatina ne tranformišu u neaktivan kreatinin u kiseloj pH sredini želuca.

EFEKAT - na raspolaganje je više aktivnog kreatina

Kelati podržavaju i pozitivno utiču na kardiovaskularni sistem zbog više aktivnog kreatina, koji onda prelazi direktno u mišićne ćelije.

EFEKAT - na raspolaganje je više aktivnog kreatina

Kreatin u obliku kelata sadrži atom magnezijuma, koji doprinosi energičnosti i anaboličkim aktivnostima.

EFEKAT - kreatin deluje neprestano

Faza punjenja nije potrebna: otkad je kelat otporan na kiselu ciklizaciju i transformaciju u nekativan kreatinin potrebna vam je samo mala dozu kreatina.

EFEKAT - nema više velikih i neekonomskih doza

Priporučivo doziranje kreatin kelata je 5-puta manje nego doziranje kreatina monohidrata.

Unos hidrata odn. šećera za veću i bolju asimilaciju kreatin kelata nije više potrebno, otkada ga insulin ne odnosi više u ćelije mišića

EFEKAT - prikladniji tokom niskohidratnih dijeta

Do lipogeneze (taloženja masnoće) ne dolazi, jer nivo insulina ne raste. Vlakna masnoće kontrolisana su od strane glikogena i noradrenalina. Masnoća se tako puno lakše oslobađa i služi organizmu kao izvor energije za rad tela.

EFEKAT - VIŠE  kvalitetne mišićne mase bez masnoća

Kreatin kelat ne akumulira vodu kao što je to karakteristično za monohidrat, zbog toga je primeren i za sportove izdržljivosti kao što su timski sportovi, biciklizam, trčanje, ...

Samo je Creatine Magna Power sposoban proizvesti 100%-no zadovoljstvo zbog kreatina, koji doprinosi znatno većoj mišićnoj masi i snazi!

Zahvaljujući projektu Olimp Labs Creatine Magna Power sada je i kod nas dostupna CREATINE MAGNA POWER Mega Caps, naime 1100 mg u samo 1 kapsuli!

Poduzeće Olimp Labs jedino je društvo u Poljskoj i u većini država EU, koja ima licencu za upotrebu MAGNA POWER kreatina u proizvodnji dodataka. Taj kreatinsk patent (US Patent No. 6,114,379) u svim trgovskim znakovima prisvaja preduzeće Albion Laboratories.

Creatine MagnaPower™ - vaša snaga - vaše zdravlje !!!

Hranljiva vrednost proizvoda CREATINE MAGNA POWER

Sastojci

2 kapsule

100 g

energetska vrijednost

22,4 kJ / 5,36 Kcal

861 kJ / 206 Kcal

belančevine

1,34 g

51,5 g

masnoće

0 g

0 g

Magnezijum kreatin kelat

2200 mg

85 g

magnezijum

176 mg (58% RDA)

6,8 g

: *
: *
: *
 
NUTREND AMINO BCAA MEGA STRONG, 1000ml
NUTREND AMINO BCAA MEGA STRONG, 1000ml
2400.00 din.
MUTANT WHEY PROTEIN 2.2kg
MUTANT WHEY PROTEIN 2.2kg
5300.00 din.
OLIMP ISO PLUS POWDER, 1400g + 105g
OLIMP ISO PLUS POWDER, 1400g + 105g
2100.00 din.
OLIMP REDWEILER, 210g
OLIMP REDWEILER, 210g
2500.00 din.
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
OLIMP NO PRELOAD, 60 kapsula
3400.00 din.
OLIMP SOUL RIPPER, 500g
OLIMP SOUL RIPPER, 500g
5200.00 din.
OLIMP ARTHROBLOCK, 60 kapsula
OLIMP ARTHROBLOCK, 60 kapsula
2350.00 din.
IRONMAXX PROTEIN BAR 1-no pakovanje (24 kom.)
IRONMAXX PROTEIN BAR 1-no pakovanje (24 kom.)
2700.00 din.
IRONMAXX CALCIUM BIOACTIVE, 130 kapsula
IRONMAXX CALCIUM BIOACTIVE, 130 kapsula
1650.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

  • Author: fadil bajrami
    zelim da kupim ovaj proizvod zivim u presevo za koliko dana dogje u presevo

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*