Početna :: ZAŠTITA ZDRAVLJA :: OLIMP BETA SOLAR, 30 kapsula

OLIMP BETA SOLAR, 30 kapsula

+1
Šifra
SKU84
Težina
0.10 kg
Naša cena:
1350.00 din.
Količ.

Prehrambeni dodatak BETA SOLAR sadrži kombinaciju sastojaka koji pomažu u bržem dobijanju boje, a time takođe smanjuje vreme izloženosti sunčevom zračenju koje je opasno za telo. Karetenoidi deluju kao jedne vrste filtera i štite nas pred štetnim ultraljubičastim (UVA i UVB) zracima i smanjuju infracrveno zračenje. Beta karoten odbija i neutrališe slobodne radikale koji se oslobađaju kod izloženosti UV zracima i oštećuju ćelije, a istovremeno pomaže u zaštiti ćelija. Najjači prirodni antioksidanti - vitamini A i C na taj način štite ćelije jer sprečavaju nastanak slobodnih radikala i čine kožu zdravom. Kombinacija sastojaka u proizvodu štiti telo od opekotina i deluje protiv preterane izloženosti ultraljubičastom zračenju.

Beta-karoten je provitamin vitamina A. Beta-karoten se menja u vitamin A samo u slučaju, kada je potreban telu, a preostala količina deluje kao antioksidant. Potreban je za rast novih ćelija i obnavljanje tkiva, povećava količinu pigmenta u koži, skraćuje vreme potrebno da lepo pocrnimo, štiti kožu od štetnih uticaja sunčanih zraka, a preplanulost se zbog njega održava duže vreme, očuvanje dobrog vida, održava glatku, meku i zdravu kožu, smanjuje mogućnost infekcija, bitan je za izgradnju jakih kosti i zuba, štiti sluznicu grla, pluća, bešiku, bubrege i digestivni trakt. Melanociti proizvode melanin – pigment, zbog ultraljubičastog zračenja (pre svega UVB), a melanin je taj koji omogućava brzu, veću i lepšu preplanulost tela.

Preterano sunčanje može dovesti do ozbiljnih poteškoća, čak i bolesti. Posebno su opasne ponavljajuće opekotine kože, koje izaziva prekomerna izloženost suncu ili prečesta upotreba solarijuma bez odgovarajuće zaštite, osim toga šteti kolagenu, a kao posledica vaša koža je manje čvrsta, elastična i sve je više suva. Posebno je preporučiv kod odlaska u solarijum.

Beta-solar™ jedinstven je prehrambeni dodatak, koji omogućava zdravo sunčanje. Formula "Antiox-protect skin Blend" pomaže u zaštiti kože od štetnih posledica slobodnih radikala, dok formula "Pro Tan Blend" pomaže u brzom dobijanju divne boje koju možete sačuvati duže vreme. Formula "Tan Pro Blend" je kombinacija prirodnih aktivnih materija, koje omogućavaju da se boja naše kože menja tokom sunčanja pod uticajima UV zraka. Karotenoidi - beta karoten, likopen, luteina i L-tirozin pomažu u bržoj preplanulosti. Za preplanulost su takođe zaslužne Kelat bakrove aminokiseline, vitamin C i E, L-cistin i L-tirozin, koje se pretvaraju u melanin. Samo uz dovoljnu količinu ovih materija sintetiše se dosta melanina koji omogućava preplanulost kože. A dodatak hijaluronske kiseline vraća vlažnost koži, koja je isušena od sunca.

Beta-solar ™:

  • Ubrzava proces sunčanja
  • Omogućava održanje preplanule boje kože duže vreme
  • Štiti kožu od štetnih UV-zraka
  • Neutrališe delovanje negativnih slobodnih radikala na kožu
  • Sprečava proces starenja
  • Intenzivno vlaži kožu i vraća joj elastičnost

SASTAV

Beta - karotin, L-tirozin, vitamini (L-askorbinska kiselina - vit. C., DL-α-tokoferil acetat - vit. E), minerali (Kelat cinkove aminokiseline Albion®, Kelat bakrove aminokiseline Albion®, Kelat manganove aminokiseline Albion®, Kelat Selena aminokiseline Albion®), ekstrat zelenog čaja, likopen, lutein, L-cistin, natrijum hialuronian, citrusni bioflavonoidi, mikrokristalna celuloza - sredstvo za punjenje, magnezijum stearat - sredstvo protiv stvrdnjavanja, želatin - omot kapsule, boje: E171, E104, E110.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Uzimajte 1 kapsulu dnevno.

: *
: *
: *
 
PRO SUPPS DR. JEKYLL, 30 merica
PRO SUPPS DR. JEKYLL, 30 merica
4800.00 din.
OLIMP EREKTON, 30 kapsula
OLIMP EREKTON, 30 kapsula
2100.00 din.
IRONMAXX THERMO PROLEAN, 100 kapsula
IRONMAXX THERMO PROLEAN, 100 kapsula
2100.00 din.
USP LABS JACK3D MICRO, 146g
USP LABS JACK3D MICRO, 146g
USN MUSCLE MATRIX, 60 kapsula
USN MUSCLE MATRIX, 60 kapsula
1600.00 din.
Dymatize Liquid Super Amino, 1l
Dymatize Liquid Super Amino, 1l
3000.00 din.
PRO-10 BCAA 2:1:1, 500g
PRO-10 BCAA 2:1:1, 500g
2990.00 din.
Universal Nutrition Shock Therapy, 840g
Universal Nutrition Shock Therapy, 840g
5100.00 din.
OLIMP KRE-ALKALYN 1500, 120 kapsula
OLIMP KRE-ALKALYN 1500, 120 kapsula
2500.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*