Početna :: O nama

O nama

Proteini Sport radnja

TITAN-SPORT™ je direktni saradnik ovlašćenog uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na Srpskom tržištu. Posredna saradnja sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su: Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Labrada, Olimp Sport Nutrition i dr. preko naše matične kompanije proteini.si, omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani po najpovoljnijim cenama. Pre svega tu mislimo na Vitamine, Minerale, biljne ekstrakte, Proteine, Kreatin, NO reaktore, Aminokiseline, zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga.

TITAN-SPORT čini mlad i ambiciozan tim stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta, stručni saradnici daju sve potrebne informacije na društvenoj mreži Facebook. Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook stranice, aktivno učestvovati u diskusijama na našem forumu, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i ponudama.

Mi ćemo probati da vas osvojimo iskrenošću, kvalitetom, i naravno cenama koje ćemo vam ponuditi. Trudićemo se da za vas uvek budemo dostupni putem email-a i telefona, odgovorimo na sva vaša pitanja i zahteve, izađemo u susret svim vašim potrebama. Uvek ćemo biti otvoreni za vaše sugestije. Zato pišite nam, zovite nas, bez ustručavanja.


Telefon: 065/6-788-904 

e-mail: proteini.balkan@gmail.com