Početna :: SAGOREVAČI MASTI :: NUTREX LIPO-6X, 120 kapsula

NUTREX LIPO-6X, 120 kapsula

+5
Šifra
SKU138
Težina
0.15 kg
Naša cena:
5000.00 din.
Količ.

LIPO 6 X - KAPSULA KOMPONENATA PRETVORENIH U TEČNOST

Prvi stepen - Brzo oslobađanje: Omot kapsule brzo se rastvara u tečnost, koju sadrži, garantuje brzu apsorbciju sastojaka (nutrijenata) koji aktiviraju procese redukcije masnog tkiva, smanjuju apetit i pružaju osećaj sitosti, povećavaju energiju i koncentraciju i ubrzavaju metabolizam odnosno brzinu metabolizma. Tokom nekoliko minuta nakon konzumiranja Lipo 6 X osetićete da sve komponente pretvorene u tečnost farmaceutskog kvaliteta i čistoće, rade za vas!

Drugi stepen - nadzirano i produženo oslobađanje (mikro granule): Za razliku od standardnih formula za skidanje masnih naslaga, kod kojih rezultati brzo dolaze i još brže nestanu, Lipo 6 X nastavlja sa delovanjem kroz duže razdoblje. Selektivno formulisana masa ekstrakata, koji se nalaze u granulama unutar kapsule, zbog svog naprednog sastava se kontrolisano oslobađaju. A to jako produžava vremensku aktivnost sastojaka, što znači da procesi redukcije masnog tkiva, osećaj sitosti, povećana energija, koncentracija i brži metabolizam nastavljaju sa radom mnogo duže vreme, što omogućava doslednu redukciju masnih naslaga kroz period korišćenja Lipo 6 X.

Lipo 6 X je prvi proizvod za redukciju masnog tkiva koji odmah počinje da deluje i deluje bez prekida kroz svo vreme upotrebe proizvoda. Brz nastup delovanja jako efikasnih procesa redukcije masnog tkiva i povećane energije kao i mentalnog fokusa u kombinaciji sa kontrolisanim doziranjem i produženim oslobađanjem, garantuje maksimalne rezultate, kojima ćete biti svedok i danju i noću.

Lipo 6 X pogodan je za pojedince koji svoju dijetu uzimaju ozbiljno. Zbog ekstremne efikasnosti je nužna pravilna i dosledna upotreba.

Siniferin hidro hlorid (20mg):

Sinefrin je adrenergičan amin koji jako ubrzava metabolizam, povećava proces sagorevanja masnoće u energiju i reguliše apetit na taj način da nam pruža osećaj sitosti. Takođe ima blag stimulativan efekat na centralni nervni sistem. Mehanizam delovanja siniferina je unikatan među komponentama za redukciju masnog tkiva, jer je agonist Alfa-1 andrenergičan receptor. Alfa-1 receptori imaju glavnu ulogu u procesu gubitka telesne težine, na račun sagorevanja masnog tkiva. Ima vrlo jaku sposobnost povećanja lipolize odnosno transformacije masnoće u energiju. Sekundarna karakterističnost stimulacije Alfa-1 masnih receptora je u regulaciji apetita, jer nam pruža osećaj sitosti. To znači da konzumiramo manje hrane i time manje kalorija - dnevni unos kalorija je manji.

Johambin hidro hlorid (3mg):

Johambin blokira Alfa-2 receptore. Postoji više mehanizama koji sprečavaju oslobađanje norepinefrina (NE) koji je jedan od važnijih lipoliznih hormona u telu. Norepinefrin je hitno potreban u učešću kod procesa sagorevanja masti. Kada je norepinefrin oslobođen, stimuliše alfa i beta receptore u masnim ćelijama. Uz stimulacije beta receptora, koji prouzrukuju raspad masnoće, kao posledica se aktiviraju Alfa-2 receptori koji mogu imati obrnut efekat i spreče oslobađanje norepinefrina i posledično lipolizu - raspad masnoće u energiju. Johambin sprečava ovu negativnu reakciju mahanizma i omogućava povećano oslobađanje.

Puno je razloga zbog kojih je uticaj alfa 2 receptora tako značajan. Blokiranje alfa 2 receptora je najkritičnije za gubitak masnoće, jer povećava protok krvi u masnom tkivu i sprečava da se na određenim predelima zadrži masno tkivo.

Tvrdokorne masne naslage, kojih se najteže rešavamo, nalaze se na mestima gde je mnogo Alfa-2 masnih receptora. To su nama svima poznati problematični predeli koji kod muškaraca prevlađuju na predelu stomaka i donjem zadnjem delu leđa (love handles), a kod žena to su bokovi, zadnjica kao i predeo tricepsa odnosno zadnji deo nadlakta.

Sorta Akacije ili arapske gume (100mg):

U Nutrex Research su razvili najnapredniji i najefikasniji oblik na svetu. Ovaj 95% oblik komponente standardizovan je u srazmeri 75:1 postiže najviše farmaceutske standarde i kvalitet koji možete pronaći samo u LIPO 6 X. Niko izvan Nutrex Research Group ga ne može kopirati ili replikovati. Istraživanja su proistekla uz učestvovanje najboljih ljudi u hemijskoj nauci na svetu, tako da vama sada možemo ponuditi najjaču i najefektivniju prirodnu stimulaciju štitne žlezde za još brži metabolizam.

Akacija Rigidula je retka prirodna komponenta koja sadrži više različitih alkaloida odnosno aktivnih sastojaka. Ovi alkaloidi su izvor norepinefrina (neurotransmitera, odnosno masa nervnih završetaka u mozgu). Najjači alkaloid u Akacija Rigiduli i istovremeno najznačajniji je, fenilthilamin. U prirodnom obliku fenilthilamin se nalazi u čokoladi i odgovoran je za raspoloženje, apetit i pruža osećaj sreće. Fenilthilamin je verovatno najneviniji stimulant koji je poznat čovečanstvu. Ima unikatne sposobnosti stimulacije centralnog nervnog sistema, posebno u predelima mozga, koji nam daju prijatan osećaj i užitak bez prouzrokovanja nervoze i razdraženosti, već pruža osećaj dobrog zdravlja.

Osim toga najznačajnija je činjenica da ima fenilthilamin, koji se nalazi u Akacijoj Rigiduli. Sposobnost da jako poveća brzinu metabolizma sa stimulacijom štitne žlezde i izazove aktiviranje jakih termogenih efekata kroz konverziju masnoće u toplotnu energiju.

Akacija Rigidulo stvarno možemo opisati kao prelomnu komponentu u industriji proizvoda koji su namenjeni smanjivanje telesne težine na račun masnoća. Ovaj multi-funkcijski sastojak najvažniji je dodatak u već naprednoj i efikasni formuli, LIPO 6 X.

Kofein (200mg):

Kofein je najčešće upotrebljavana komponenta u modernim tzv. fat burner-ima. Kofein je prirodni stimulans centralnog nervnog sistema koji veoma dobro povećava energiju i osvežava telo. Osim toga, kofein ima dokazano delovanje na gubitak masnog tkiva i smanjuje apetit. Odgovarajuća doza kofeina, osnova je svakog dobrog i naprednog proizvoda za topljenje masnoća. LIPO 6 X sadrži samo 100% čist i najbrže delujući oblik anhidrida odnosno tzv. posebni oblik bezvodnog kofeina.

99% Gugulsteroni (farmaceutskog porekla i čistoće) Z & E 1:1 (20mg):

Gugulsteroni su biljni ekstrakti zvani Commiphora mukul. Za Gugulsterone klinički je dokazano da ponovo podstiču spori metabolizam tela, izazvanog kalorijskim deficitom (kalorijski minus) uz dijete koje sadrže manje ili ništa ugljenih hidrata (tzv. ketogene dijete). Dosta je studija bilo obavljenih na području sniženja nivoa holesterola. Takođe imaju dokazano efikasno delovanje na gubitak telesne težine na račun masnoća, zbog povećane konverzije neaktivnog prirodnog hormona štitne žlezde T4 u T3 aktivni, kog transformacije u jetri. Utvrđeno je da Gugulsterone stimulišu štitnu žlezdu tako da ona produkuje još više štitnih hormona (TSH), što se ogleda u još bržem metabolizmu hrane u telu. Istraživanja pokazuju da su za sve to potrebna dva hormona, zvana Z i E.

LIPO 6 X je namenjen pojedincima koji uzimaju svoju dijetu ozbiljno! Za još efektivnije delovanje preporučujemo da su korisnici po mogućnosti dosta aktivni i potrebno je imati više ili manje uređenu ishranu. Zbog ekstremnog delovanja, preporučene dnevne doze se nesmeju prekoračiti.

Hranljiva vrednost proizvoda LIPO-6x

Sastojci

1 doza (2 kapsule)

Sinefrin

20 mg

Sintetički Guggulsteroni Z&E 1:1

20 mg

Yohimbine HCL

3 mg

Bezvodni kofein USP

200 mg

Synthetic Acacia Rigidula Mimicking Complex

1000 mg

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Počnite sa dvema kapsulama dnevno (1 ujutro i 1 popodne) i povećavajte dozu za jednu kapsulu svaka dva dana, dok ne dostignete dozu od 4 kapsule dnevno. Od tada nadalje uzimajte 2 kapsule ujutro i 2 popodne. Ne premašujte dozu od 4 kapsula dnevno. Kapsule ne uzimajte u periodu od 6 sati pre spavanja. Za optimalne rezultate, kapsule uzimajte na prazan stomak bar 30 minuta pre obroka. Nakon 8 nedelja konzumiranja tableta prestanite sa konzumiranjem na nedelju dana.

Upozorenje: Proizvod se preporučuje jedino odraslim osobama. Dodatke ne smete mešati, odnosno uporedo uzimati sa drugim preparatima koji sadrže kofein. Proizvod se ne sme uzimati tokom trudnoće, dojenja, takođe se ne preporučuje osobama koje imaju poteškoće sa srcem.

SASTAV

Smesa koja podstiče delovanje štitne žlezde: (B-fenilalanin HCL, N-metil-B-fenilalanin, tiramin HCL, hordenin), bezvodni kofein 200mg, sintetička gugulsterona Z in E 1:1 20mg, smesa glicerina i destilovane vode 806mg, celuloza od povrća, polisorbat 80, boja plavo st.2.

: *
: *
: *
 
OLIMP THERMO STIM, 60 kapsula
OLIMP THERMO STIM, 60 kapsula
2300.00 din.
USN ACTIVE JOINT PLEX, 120 kapsula
USN ACTIVE JOINT PLEX, 120 kapsula
2650.00 din.
OPTIMUM CREATINE Powder, 300g
OPTIMUM CREATINE Powder, 300g
1500.00 din.
DYMATIZE ISO 100, 2270g
DYMATIZE ISO 100, 2270g
9300.00 din.
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN, 4.5kg
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN, 4.5kg
12000.00 din.
IRONMAXX 100% BEEF PROTEIN, 2300g
IRONMAXX 100% BEEF PROTEIN, 2300g
6500.00 din.
OLIMP X5 Protein, 700g
OLIMP X5 Protein, 700g
2850.00 din.
100% WHEY PROSTAR, 4,54KG
100% WHEY PROSTAR, 4,54KG
9900.00 din.
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
2600.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

 • Author: Nikola Nikolić
  Posaljite mi jednu kutiju
  na adresu:
  Nikola Nikolić
  selo Miliva 35213 Despotovac
  telefon 0641154083

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*