Početna :: KREATIN :: MUSCLETECH CREACORE, 293g

MUSCLETECH CREACORE, 293g

Šifra
SKU254
Težina
293.00 kg
Naša cena:
3800.00 din.
Količ.

Opis proizvoda


Inovacija na području kreatinskih dodataka
CreaCore predstavlja evoluciju na području koncentrisanih kreatinskih prašaka. Sadrži 2x više kreatina HCl po merici, a CreaCore je prva i jedina kreatinska formula, koja sadrži naučno proučenu dozu ekstrakta biljke Fenugreek, koja poboljšava učinke proizvoda. Ne konzumirajte samo običan  kreatin, izaberite onaj sa vrhunskim sastojcima, izaberite CreaCore.

  • Super koncentrovana formula

  • Povećava mišićnu snagu i rast

  • Poboljšana kreatinska formula s Fenugreekom

  • Više kreatina po dozi

  • Više doza po pakovanju

Zašto izabrati CreaCore?
CreaCore ne zahteva loading faze ili cikluse i ne povećava naduvenosti. Prvi je proizvod, koji sadrži tačan odnos kreatina i fenugreek ekstrakta (3500mg:900mg) u 2 merice. U istraživanju, objavljenom godine 2011. su pojedinci, koji su redovito konzumirali ovu kombinaciju očigledno povećali svoju snagu na benču, snagu nogu i mišićnu masu - sve ovo bez dodanih ugljenih hidrata.

Naučnici veruju da konzumiranje fenugreeka u kombinaciji sa kreatinom ima pozitivne učinke na dovod kreatina do mišića, slično kao i dekstroza. i to bez potrebe za velikom količinom uzetih ugljenih hidrata. Svako pakovanje proizvoda CreaCore donosi viši kvalitet, a donosi takođe rezultate, koji su naučno poduprti.

CreaCore sadrži skoro 2x više kreatina HCL nego njegova najbliža konkurencija (80 protiv 48 doza) i sve to za najbolju cenu. U suprotnosti sa drugim koncentrovanim proizvodima kreatina HCL, koji preporučuju "mikro doziranje", koje vas može dovesti do 4 merica na dan, CreaCore sadrži više kreatina HCL u samo 2.


Drugi samo govore o istraživanjima. A mi ih radimo.
Istraživačka ekipa iz The Team MuscleTech mnogo je vremena posvetila istraživanjima, koja su se koncentrisala na učinkovitost kreatina i kako još povećati njegove učinke. Sve je to dovelo do očiglednih poboljšanja na području apsorbcije kreatina, mišićne zasićenosti i mišićne sinteze.

Kreatinska studija, koju je izvela ekipa Team MuscleTech stručnjaka, dovela je do 12 patenata. Ovi patenti su korisni, jer ostalim poduzećima sprečavaju kopiranje inovacija, koja je Team MuscleTech dugo vremena razvijao.

Uputstvo za upotrebu

Pomešajte 1 mericu sa 150 ml vode jedanput na dan. Za potpun učinak pomešajte 2 merice sa 300 ml vode. Za dane, kad trenirate uzmite odmah nakon treninga. Pročitajte celokupno uputstvo za upotrebu. Pobrinite se za dovoljnu hidrataciju.

Hranljiva vrednost proizvoda CREACORE

sastojci

1 doza: 1 merica (3.7g)

 

kreatin HCl

1,750mg

 

Fenugreek ekstrakt (kao Trigonella Foenum-Graecum) (seme)

450mg

 

Upozorenje

Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina. Ne upotrebljavajte tokom trudnoće i dojenja. Ako se pojavi bilo koja nuspojava, prestanite sa upotrebom i savetujte se sa lekarom. Ako imate odnosno ako ste imali bilo kakvu bolest, uzimate li prepisane lekove, pre upotrebe savetujte se sa svojim lekarom. Ne premašite preporučene dnevne doze. Nepravilna upotreba proizvoda neće poboljšati rezultata. Sledite uputstva. Čuvajte na hladnom, suvom mestu. ČUVAJTE VAN DOHVATA DECE.

Sastojci

Drugi sastojci: prirodne i veštačke arome, natrijum hidrogenkarbonat, kalcijum karbonat, sukraloza, acesulfam-kalijum, FD & C žuto št 5, FD & C Blue No 1.

Upozorenje za alergike
Napravljeno na mestima, gde se proizvode i mleko, jaja, pšenica, soja, kikiriki i oraščići.

: *
: *
: *
 
NUTREX LIPO 6, 120 kapsula
NUTREX LIPO 6, 120 kapsula
4300.00 din.
REAL Gains formula 3,1kg Universal Nutrition
REAL Gains formula 3,1kg Universal Nutrition
5800.00 din.
BSN SYNTHA 6 ISOLATE, 912g
BSN SYNTHA 6 ISOLATE, 912g
4800.00 din.
MUSCLEPHARM COMBAT POWDER, 1800g
MUSCLEPHARM COMBAT POWDER, 1800g
6500.00 din.
OLIMP GLUCOSAMINE PLUS, 120 kapsula
OLIMP GLUCOSAMINE PLUS, 120 kapsula
3100.00 din.
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 2.8kg
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 2.8kg
3800.00 din.
OLIMP FITNESS ONE RUKAVICE - roze (ž)
OLIMP FITNESS ONE RUKAVICE - roze (ž)
1100.00 din.
IRONMAXX MINERAL KOMPLEX, 130 kapsula
IRONMAXX MINERAL KOMPLEX, 130 kapsula
1600.00 din.
IRONMAXX TAURIN, 130 kapsula
IRONMAXX TAURIN, 130 kapsula
1900.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*