Početna :: NO REAKTORI :: MUSCLEPHARM ASSAULT, 736g

MUSCLEPHARM ASSAULT, 736g

MUSCLEPHARM ASSAULT, 736g
+4
Šifra
SKU162
Težina
0.74 kg
Naša cena:
4800.00 din.
Količ.

ASSAULT bodybuliderima, dizačima tegova i ostalim sportistima i pojedincima obezbeđuje izvor energije i kapacitet, koji je potreban pre i nakon vežbe. Uzmite ASSAULT pre ili tokom treninga.Već sa prvim srkom osetićete talas energije i snage, koja će vas pratiti tokom celog treninga i nakon njega. 

Con-Crete: Nitko drugi ne pruža taj patentirani pre-workout kreatin, koji je klinički dokazano bolji od ostalih.

• Astragin®: Petentiran, klinički isproban ekstrakt iz ginsenga, Astragin® snižava nivo glukoze u krvi, povećava apsorbciju kreatina i arginina, povećava ulazak glukoze i nastajanje ATP-a.

• Cinnulin: isto kao Astragin®, Cinnulin ubrzava apsorbciju tako, da kreatin, arginin, vitamini i ostali sastojci u Assaultu mogu lakše doći u vaše mišiće.

A ova dva sastojaka dodatno pomažu u sagorevanju masti, a istovremeno grade mišiće i pomažu vam na putu do savršenog tela.

• BCAA: BCAA, je prisutan u formuli u patentiranoj 3:1:2 razmeri, koja sadrži više leucina i valina kao izoleucin. Prisutne aminokiseline smanjuju vreme regeneracije i povećavaju mišićnu masu.
• BEZ 1,3-dimetilamina: Sportistima treba potpuna, hranjiva formula. Zaboravite na 1,3-Dim.

• Potpuna hranljiva kombinacija: 4g beta alanina, 5g kreatina, 1.5g citrulin malata, 6g BCAA, ugljenih hidrata, vitamina, i naravno, posebna High Performance Energy & Intensity Amplifier mešavina. Sve to u SVAKOJ DOZI!

MusclePharm Assault je najispitaniji pre-workout proizvod na tržištu. Pruža vam više nego samo izgradnju mišića. Ne sadrži zabranjene supstance. Možete biti sasvim bez brige, Assault je siguran i zdrav proizvod, izrađen posebno za sportiste.

Proizvodu su dodati Astragin® i Cinnulin PF®, koji pružaju hranljive glukozne polimere, kreatin, arginin i aminokiseline. Ovi sastojci zajedno ubrzavaju dovod krvi u mišiće, osiguravaju anaboličku okolinu unutar tela i nastajanje ATP-a, koji znači više energije u mišićima. Novoj formuli ne fali ništa, a svi sastojci deluju u sinergiji.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Pomešajte ½ ili 1 mericu ASSAULT-a u 500 ml vode, uzmite 20-30 minuta pre treninga. Za optimalne rezultate, popijte minimalno 3,5 litra vode na dan.

SKLADIŠTENJE I ODRŽAVANJE: Zbog aktivnih sastojaka u proizvodu, promućkajte jedanput dnevno i takođe pre upotrebe, da osigurate pravilnu mešavinu belančevina. Proizvod čuvajte na suvom i hladnom mestu.

Upozorenje: Proizvod je namenjen zdravim odraslim osobama, starijim od 18 godina. Ako ste trudni, dojite ili ukoliko imate bilo koje bolesti ili uzimate bilo koje lekove, pre upotrebe se posavetujte sa svojim lekarom. Prestanite sa upotrebom dve nedelje pre operacije. Ne upotrebljavajte proizvod tokom trudnoće ili tokom dojenja. U slučaju nuspojava, odmah se posavetujte sa svojim lekarom. Ne premašujte preporučene dnevne doze. Čuvajte izvan dohvata dece.

Hranljiva vrednost proizvoda ASSAULT

Sastojci

1 doza = 1/2 merice (23g)

% PDV

kalorije

40 kcal

ugljeni hidrati

9 g

3%

od toga šećeri

0 g

*

Vitamin B-6 (piridoksin HCL)

14 mg

700%

Vitamin B-12 (metilcobalamin)

85 mcg

1416,67%

kalcijum (iz fosfata i silikata)

247mg

24,70%

natrijum

45mg

1,88%

kalijum

40mg

1,14%

Assault Proprietary Blend

23,000mg

*

Assault proizvođačka mešavina

Anti-Fatigue Adaption Matrix

CarnoSyn® beta-alanin, citrulin malat, (DMG) dimetilglicin, Rhodiola Rosea, ekstrakt 3 procenata Rosavins

Strength Domination & Recovery Matrix
Creapure (kreatin monohidrat), Con-Cret® kreatin HCL (100% koncentrisani kreatin)

High Performance Energy & Intensity Amplifier
holin bitartrat, taurin, L-tirozin, srednjelančani trigliceridi (MCT), bezvodni kofein, papain 1000, piroglutamička  kiselina, L-asparaginska kiselina, Camiella sinensis (prašak iz listova belog čaja), piridoksin HCL, metilkobalamin

3:1:2 BCAA Ratio (Patent Pending)
BCAA (L-leucin, L-valin, L-izoleucin)

Cell Volumizer
L-glicin, L-argininska mešavina (L-arginin AKG 2:1, diarginin malat, L-arginin-HCL)

Cellular Transport Amplifier
Astragin® (ekstrakt notoginsenga , ekstrakt astragalusa) Cinnulin PF® (ekstrakt Cinnamomum burmanii)

Muscle Hydration & Electrolyte Blend
L-glutamin, fosfor, natrijum, kalijum

Sastojci

Glukozni polimeri, prirodne i veštačke arome, kalcijum silikat, limunska kiselina, sukraloza, acesulfam kalijum, so, kalcijum fosfat, magnezijum oksid, kalijum hlorid, FD & C Red # 40%