Početna :: KREATIN :: LABRADA KRE-ALKALYN CREATINE CONCETRATE 120 CAPSULES

LABRADA KRE-ALKALYN CREATINE CONCETRATE 120 CAPSULES

Šifra
SKU283
Težina
0.20 kg
Naša cena:
3000.00 din.
Količ.

Potraga za sa vršenim preparatom za sada je stala na najnovijoj i višestruko poboljšanoj formuli Kreatina a to je Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn 100% stabilni Kreatin Priznati naučnik Jeff Golini je veoma dugo vremena proveo u istraživanjima kako da dobije 100% stabilni kreatin koji će zadržati nepromenjenu strukturu molekula do ulaska u mišić. Ovaj poznati naučnik se bavio problemom pretvaranja neiskorišećnog kreatina u kreatininsupstancu koja je potpuno beskorisna i koju organizam izbacuje iz tela.

Utvrdio je čak da se od 10 grama unetog Kreatina samo 1 gram iskoristi i unese u mišić, a ostatak se izbacuje napolje. Razlog tome je što klasičan kreatin ima nisku PH vrednost prilikom varenja koja ide od PH 3.5 do PH 3.9 što je veoma mala vrednost, koja kao posledicu ima sporo i teško absorbovanje što dovodi do toga da se većina kreatina pretvori u kreatinin.

Zbog tog problema Jeff Golini je izumeo vrstu kreatina (Kre-Alkalyn) koji ima visoku PH vrednost, koja se u organizmu podiže čak na PH 9, što prouzrokuju brzu i efikasnu absorbaciju kreatina u mišiće, usput zadržavajući 100% stabilnost svojih molekula, tako da je konverzija u beskorisni kreatinin u potpunosti zaustavljena. Posle ovog podatka naučnik Golini je izjavio da je Kre-Alkalyn za čak 10 puta jači od klasičnog kreatina i neuporedivo korisniji jer se ni u najmanjoj meri ne pretvara u kreatinin. Takođe za razliku od kreatina, koji je jednoj manjoj grupi korisnika izazivao mučninu u stomaku kod Kre-Alkalyn-a nisu zapaženi ti simptomi. Kre-Alkalyn suplement za ozbiljne vežbače Kre-Alkalyn se pokazao kao izuzetan suplement koji treba da pomogne u treninzimima, koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da što dublje prodru u mišiće, tako zvani „dubinski treninzi“, koji se izvode najčešće “forsiranim ponavljanjima“ ili kratkim ali usporenim i dugotrajnim kontrakcijama takozvano „pumpanje“.
 Kre-Alkalyn zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP poznatiji kao molekul snage, doprinosi da vežbač ima dodatnih 15 do 30 sekundi više snage u seriji, ako se uzme u obzir da jedno ponavljanje u proseku traje 5 sekundi to u praksi znači da je vežbač do bio od 3 do 6 ponavljanja dodatnih u seriji. Potsetimo se reči Bil Filipsa čoveka koji je posle Joa Weidera uneo revoluciju u Body Bilding „Pravi mišićni rast kreće kada u seriji uradite dodatna ponavljanja i tako se uzdignete iznad svojih mogućnosti i ograničenja koja ste sami sebi postavili“ (ne zaboravite da je za ovakvu vrstu treninga potrebna ozbiljna i stručna priprema).


 Zato se kaže da je trening sa Kre-Alkalynom ne 100% iskorišćen već 120%! Kre-Alkalyn se preporučuje i vežbačima koji za manje mišićne grupe (kao što je biceps) uradu na definiciji - upražnjavaju i po pet vrsta vežbi po treningu, jer će za taj zaista veliki mišićni izazov uz pomoć Kre-Alkalyn-a imati dovoljno snage i energije da svaku od tih vežbi izvedu kvalitetno i temeljno.
 

Dani, kad trenirate: uzmite 1-2 kapsule ujutro i 1-2 kapsule pre treninga.
Dani, kad ne trenirate: uzmite 1-2 kapsule pre doručka.

Čuvajte izvan dohvata dece. Proizvod nije primeren za decu i mlađe osobe.

Sastojci

kreatin monohidrat, sredstva za povećanje volumena  - mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv stvrdnjavanja - magnezijum stearat; kapsula - želatin

Hranljiva vrednost proizvoda OLIMP KRE-ALKALYN

Sastojci

1 kapsula

100 g

kreatin monohidrat KRE-ALKALYN®

1.5g

 

 

 

: *
: *
: *
 
OLIMP CHELA-MZB (ZMA), 60 kapsula
OLIMP CHELA-MZB (ZMA), 60 kapsula
1900.00 din.
OLIMP COMPETITION RUKAVICE - sa steznikom
OLIMP COMPETITION RUKAVICE - sa steznikom
1000.00 din.
OPTIMUM WHEY PROTEIN GOLD STANDARD, 2270g
OPTIMUM WHEY PROTEIN GOLD STANDARD, 2270g
7300.00 din.
REAL Gains formula 3,1kg Universal Nutrition
REAL Gains formula 3,1kg Universal Nutrition
5800.00 din.
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
DYMATIZE SUPER MASS GAINER 5,43KG
6000.00 din.
BSN CELLMASS 2.0, 485g
BSN CELLMASS 2.0, 485g
5500.00 din.
OPTIMUM OPTI-WOMEN, 90 kapsula
OPTIMUM OPTI-WOMEN, 90 kapsula
2300.00 din.
JAY CUTLER PROTEIN, 1200gr.
JAY CUTLER PROTEIN, 1200gr.
3500.00 din.
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
2600.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*