Početna :: NO REAKTORI :: JACK 3D USP Labs, 250g

JACK 3D USP Labs, 250g

+4
Šifra
SKU175
Težina
0.25 kg
Naša cena:
Količ.

Voliš da imaš puno energije, snage i izdržljivosti na treningu? Ko ne voli? Ne postoji ništa kao prava kombinacija sastojaka uzeta pre treninga koja uvek daje neverovatne treninge. Na kraju, ako su ti treninzi jadni, možeš da zaboraviš na značajan napredak u skorije vreme.

USPLabs Jack3d može da prouzrokuje ludu agresivnu želju da dižeš veće težine, izguraš više ponavaljanja i da imaš neverovatnu dugotrajnu energiju, zajedno sa bolesnom pumpom koja puni mišiće. Količina energije i fokusa je savršena, pumpa i vaskularnost su izvan kontrole, ali najvažnije je da ćeš se osećati odlično tokom celog treninga.

Jack3d lista sastojaka:

Schizandrol A

Za Schizandru se kaže da može da poveća fizičku snagu. U osnovi, može da ima stimulišući efekat na telo i um.

Methylxanthini (Kofein)

Oba ova sastojka pripadaju porodici methylxanthine sastojaka. Oboje mogu da stimulišu CNS, takođe direktno stimulišući kontrakcije skeletnih mišića i ovo delimično može biti zbog otpuštanja kateholamina kao što je norepinefrin. Kofein takođe može da smanji umor; povećavajući budnost i poboljšavajući intelektualne mogućnosti kao i da proizvede euforiju u nekim slučajevima. Kao što ovi methylxanthini mogu da povećaju efektivnost sastojaka, misli se da mogu da urade to isto za jedinstven sastojak nađen u Geranijumu.

Beta-Alanin

Karnozin je veoma važan dipeptid koji je u velikim količinama prisutan u skeletnim mišićima, a takođe se nalazi u nervnom i u drugim tkivima. Veoma je važan jer sprečava povećanje kiselosti ili akumulaciju jona hidrogena u skeletnim mišićima; za šta se misli da doprinosi zamoru mišića.

Takođe, povećavajći nivoe karnozina, možemo povećati i količinu snage. Ukratko, može povećati snagu, dok smanjuje umor; podržavajući sposobnost da dižeš eksplozivnije i duže.

Kreatin Monohidrat

Iako možemo da neutrališemo povećanje nivoa jona hidrogena u skeletnim mišićima tako što ćemo povećati nivoe karnozina, i dalje moramo da savladamo još jednu prepreku da bismo mogli da savladamo umor dok vežbamo. U ovom slučaju, moramo da koristimo sastojak koji može da poveća nivo adenozin trifosfata (ATP) u mišićima, koji je, kao što svi znamo, visoko energetski nukleotid koji deluje kao molekula sa velikom energijom u našim telima.

Posledično, mišićni umor je povezan sa gubitkom energije u skeletnim mišićima, to jest, kada se ATP konvertuje u adenozin difosfat (ADP). U ovom procesu, jedna fosfatna grupa se gubi i mora se nadoknaditi da bi mišićna ćelija mogla da nastavi da radi.

Suplementacijom kreatinom, možemo da povećamo nivoe fosfokreatina u mišićima. Fosfokreatin je sastojak koji daje energiju i može da doda fosfatnu grupu ADP-u, omogućavajući stvaranje ATP opet.

Ukratko, možemo da sprečimo ili smanjimo umor tako što ćemo povećati nivoe fosfokreatina, što za posledicu ima regeneraciju ATP-a iz ADP-a što vodi ka redukovanom fizičkom i mišićnom premoru.

Sastav:

Način upotrebe: Pomešati 3 dozirne merice sa 250-500 ml vode i konzumirati 30-45 minuta pre fizičke aktivnsti.

Radi provere Vaše tolerancije na ovaj produkt preporučujemo Vam da počnete sa 1.5 mericom pre nego sto počnete da uzimate punu dozu i tako proverite Vašu osetljivost na stimulanse.Pojedinci mogu postići idealne rezultate i sa 1, 1,5 ili 2 merice u serviranju.

NE UZIMATI VIŠE OD 3 DOZIRNE MERICE U TOKU 24 ČASA

Napomena: Proizvod je namenjen samo zdravim osobama starijim od 18 godina. Pre upotrebe konsultovati se svojim lekarom ako imate problem sa niskim ili visokim krvnim pritiskom, srčane aritmije, oštećenja jetre, bubrega ili bilo kakvih problema sa srcem.

Ukoliko se javi bilo kakvo neželjeno dejstvo prekinuti sa konzumiranjem i obratiti se svom doktoru. Proizvod čuvati od domašaja dece i ne koristiti proizvod ako nije bio fabriški zatvoren.

: *
: *
: *
 
PHARMAFREAK TEST FREAK, 120 kapsula
PHARMAFREAK TEST FREAK, 120 kapsula
4500.00 din.
HYPERWHEY 2.27kg Nutrabolics
HYPERWHEY 2.27kg Nutrabolics
6000.00 din.
MUSCLEPHARM COMBAT 100% ISOLATE 2270g
MUSCLEPHARM COMBAT 100% ISOLATE 2270g
10600.00 din.
OLIMP PURE WHEY ISOLATE 95, 2200g
OLIMP PURE WHEY ISOLATE 95, 2200g
9000.00 din.
OLIMP REDWEILER, 210g
OLIMP REDWEILER, 210g
2500.00 din.
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 300 kapsula
OLIMP BCAA MEGA CAPS, 300 kapsula
3600.00 din.
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
1450.00 din.
IRONMAXX AMINOCRAFT LIQUID, 1000ml
IRONMAXX AMINOCRAFT LIQUID, 1000ml
2300.00 din.
USN HARDCORE WHEY gH, 2000g
USN HARDCORE WHEY gH, 2000g
6400.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

  • Author: MiraMync
    Miranda Lambert is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her strong voice takes me away from all problems of this planet so I start enjoy my life and listen songs created by her mind. Now she is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Tenille Townes, Caylee Hammack and others. The concerts scheduled for this year, up to the 23th of November. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the Miranda Lambert tour dates. Open the website and make yourself familiar with all powerful Miranda Lambert concerts in 2019!

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*