Početna :: NO REAKTORI :: JACK 3D USP Labs, 250g

JACK 3D USP Labs, 250g

+4
Šifra
SKU175
Težina
0.25 kg
Naša cena:
Količ.

Voliš da imaš puno energije, snage i izdržljivosti na treningu? Ko ne voli? Ne postoji ništa kao prava kombinacija sastojaka uzeta pre treninga koja uvek daje neverovatne treninge. Na kraju, ako su ti treninzi jadni, možeš da zaboraviš na značajan napredak u skorije vreme.

USPLabs Jack3d može da prouzrokuje ludu agresivnu želju da dižeš veće težine, izguraš više ponavaljanja i da imaš neverovatnu dugotrajnu energiju, zajedno sa bolesnom pumpom koja puni mišiće. Količina energije i fokusa je savršena, pumpa i vaskularnost su izvan kontrole, ali najvažnije je da ćeš se osećati odlično tokom celog treninga.

Jack3d lista sastojaka:

Schizandrol A

Za Schizandru se kaže da može da poveća fizičku snagu. U osnovi, može da ima stimulišući efekat na telo i um.

Methylxanthini (Kofein)

Oba ova sastojka pripadaju porodici methylxanthine sastojaka. Oboje mogu da stimulišu CNS, takođe direktno stimulišući kontrakcije skeletnih mišića i ovo delimično može biti zbog otpuštanja kateholamina kao što je norepinefrin. Kofein takođe može da smanji umor; povećavajući budnost i poboljšavajući intelektualne mogućnosti kao i da proizvede euforiju u nekim slučajevima. Kao što ovi methylxanthini mogu da povećaju efektivnost sastojaka, misli se da mogu da urade to isto za jedinstven sastojak nađen u Geranijumu.

Beta-Alanin

Karnozin je veoma važan dipeptid koji je u velikim količinama prisutan u skeletnim mišićima, a takođe se nalazi u nervnom i u drugim tkivima. Veoma je važan jer sprečava povećanje kiselosti ili akumulaciju jona hidrogena u skeletnim mišićima; za šta se misli da doprinosi zamoru mišića.

Takođe, povećavajći nivoe karnozina, možemo povećati i količinu snage. Ukratko, može povećati snagu, dok smanjuje umor; podržavajući sposobnost da dižeš eksplozivnije i duže.

Kreatin Monohidrat

Iako možemo da neutrališemo povećanje nivoa jona hidrogena u skeletnim mišićima tako što ćemo povećati nivoe karnozina, i dalje moramo da savladamo još jednu prepreku da bismo mogli da savladamo umor dok vežbamo. U ovom slučaju, moramo da koristimo sastojak koji može da poveća nivo adenozin trifosfata (ATP) u mišićima, koji je, kao što svi znamo, visoko energetski nukleotid koji deluje kao molekula sa velikom energijom u našim telima.

Posledično, mišićni umor je povezan sa gubitkom energije u skeletnim mišićima, to jest, kada se ATP konvertuje u adenozin difosfat (ADP). U ovom procesu, jedna fosfatna grupa se gubi i mora se nadoknaditi da bi mišićna ćelija mogla da nastavi da radi.

Suplementacijom kreatinom, možemo da povećamo nivoe fosfokreatina u mišićima. Fosfokreatin je sastojak koji daje energiju i može da doda fosfatnu grupu ADP-u, omogućavajući stvaranje ATP opet.

Ukratko, možemo da sprečimo ili smanjimo umor tako što ćemo povećati nivoe fosfokreatina, što za posledicu ima regeneraciju ATP-a iz ADP-a što vodi ka redukovanom fizičkom i mišićnom premoru.

Sastav:

Način upotrebe: Pomešati 3 dozirne merice sa 250-500 ml vode i konzumirati 30-45 minuta pre fizičke aktivnsti.

Radi provere Vaše tolerancije na ovaj produkt preporučujemo Vam da počnete sa 1.5 mericom pre nego sto počnete da uzimate punu dozu i tako proverite Vašu osetljivost na stimulanse.Pojedinci mogu postići idealne rezultate i sa 1, 1,5 ili 2 merice u serviranju.

NE UZIMATI VIŠE OD 3 DOZIRNE MERICE U TOKU 24 ČASA

Napomena: Proizvod je namenjen samo zdravim osobama starijim od 18 godina. Pre upotrebe konsultovati se svojim lekarom ako imate problem sa niskim ili visokim krvnim pritiskom, srčane aritmije, oštećenja jetre, bubrega ili bilo kakvih problema sa srcem.

Ukoliko se javi bilo kakvo neželjeno dejstvo prekinuti sa konzumiranjem i obratiti se svom doktoru. Proizvod čuvati od domašaja dece i ne koristiti proizvod ako nije bio fabriški zatvoren.

: *
: *
: *
 
OLIMP BIO SILICA, 30 kapsula
OLIMP BIO SILICA, 30 kapsula
1000.00 din.
IRONMAXX MACA ORIGIN 1300, 260 tricaps
IRONMAXX MACA ORIGIN 1300, 260 tricaps
4600.00 din.
100%WHEY PROTEIN 5kg Scitec Nutrition
100%WHEY PROTEIN 5kg Scitec Nutrition
10400.00 din.
BSN SYNTHA 6 ISOLATE, 912g
BSN SYNTHA 6 ISOLATE, 912g
4800.00 din.
NUTREX MUSCLE INFUSION BLACK, 2270g
NUTREX MUSCLE INFUSION BLACK, 2270g
7000.00 din.
MUTANT MASS GAINER 6.8kg
MUTANT MASS GAINER 6.8kg
7500.00 din.
OLIMP CREATINE STRONG MATRIX 7, 120 kapsula
OLIMP CREATINE STRONG MATRIX 7, 120 kapsula
3000.00 din.
BIOTECH USA HYPER MASS 5000, 1kg
BIOTECH USA HYPER MASS 5000, 1kg
1500.00 din.
OLIMP PROFI MASS, 2.8kg
OLIMP PROFI MASS, 2.8kg
6600.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*