Početna :: NO REAKTORI :: IRONMAXX PROPHECY, 250g

IRONMAXX PROPHECY, 250g

+4
Šifra
SKU110
Težina
0.25 kg
Naša cena:
4130.00 din.
Količ.

Najsnažniji legalni booster!

Prophecy je najsnažniji booster na svetu, a svoju sposobnost povećanja snage i kapaciteta dobija kroz jedinstvenu mešavinu sinergijskih efekata više sastojaka. Retki su suplementi koji imaju tako snažan efekat sa samo 10 grama ove koncentrisane visoko tehnološke snage, pomešane sa 200ml hladne vode vodi do više energije, izdržljivosti, više krvi do mišića i poboljšane koncentracije. Aktivni sastojci, koji su prisutni u Prophecy-ju, tako su koncentrisani da svi ostali dodaci postanu suvišni i nije potrebno premašiti preporučene doze. Bez punioca ili bilo kakvih suvišnih aditiva Prophecy je opterećen samo čistim, aktivnim sastojcima, koji su posebno sakupljeni za samo jedan cilj - da daju energiju za neverovatan trening. Vežbajte snažnije i intenzivnije nego bilo kada pre i dostićićete eksplozivan trening. Prophecy je nesumnjivo sve-u-jednom booster za kratke, intenzivne faze treninga i za sve početnike kao i napredne sportiste, koji jednostavno žele dostići svoj maksimum. Uzdignite svoje telo na profesionalan nivo i koristite sve primetne efekte Prophecy-a već nakon jedne upotrebe. Iskusite čvrstu mišićnu snagu, ekstreman "pump", regeneraciju mišića svetlosnom brzinom, kao i potpunu koncentraciju i budnost sve od početka pa do kraja treninga.

Telo i duša sakupljeni u jednu smešu!

Prophecy je bio napravljen za sportiste koji dostižu limite svojih kapaciteta i koji traže formulu za pre treninga, koja će njihovo raspoloženje staviti u poziciju da dostižu najviši stepen efikasnosti. Jer je svaka dodatna repriza ključna za uspeh, svaki set vežbanja treba biti izvršen sa 100% koncentracijom. Za takvu mentalnu upornost Prophecy sadrži 5 posebnih kompleksa za uspeh, za udaran trening bez žaljenja. Mešavina sinergijskih sastojaka zlatnog korena (Rhodiola rosea), kineske grožđane jagode, tirozin, Ginko biloba i biopeperin prebaciće vaš duh i telo u turbo pogon. Ekstrakt zlatnog korena upotrebljen je u medicini kao aktivna supstanca za poboljšanje kapaciteta i smanjenje stresa. Kineska grožđana jagoda pozitivno utiče na sintezu belančevina i posledično sprečava oštećenje mišića, koje prouzrokuje trening. A osim ekstrakta zlatnog korena i kineske grožđane jagode, Prophecy sadrži i farmaceutski odobrene Ginko biloba, biopeperin i tirozin. Svi ovi aditivi pomažu pri povećanju vaše mentalne snage i kapaciteta, a istovremeno smanjuje stres i nervozu. L-tirozin, kao sastojak, ima jako primetan uticaj na raspoloženje i on je, dakle, nepogrešiv za stvaranje umne usredsređenostii i motivacije za trening.

Nema više granica, nema više mišićnog umora!

Rezultat svakog intenzivnog treninga je povećanje kiseline u mišićnim ćelijama. Zbog tog povećanja sadržaja mišićne kiseline i posledično, nastanak negativne pH vrednosti, sprečena je proizvodnja mišićne energije. Smanjena mišićna energija vodi do preranog pada kapaciteta, zbog čega su dalje reprize nemoguće. Zato Prophecy sadrži tri, odmah dostupna, snažna supstrata, beta-alanin, karnozin i citrulin. Novi rezultati istraživanja pokazuju da ova jedinstvena kombinacija pruža međusobno jačanje, kog telo jako dobro prima i ima direktan efekat na mišiće. Kao što pokazuju najnoviji rezultati, beta-alanin povećava vrednost pH u mišićnim ćelijama kroz povećanu sintezu karozina. Na taj način stvaranja kiseline je odloženo i ATP se može proizvoditi i dalje. Citrulin deluje kao prirodni branik stvaranju mišićne kiseline i povećava mišićnu izdržljivost. Zbog niskog nivoa amonijaka, mišićni umor, žestok bol i pad izdržljivosti su kasnije uočljive pojave, što znači, da možete dostići maksimalnu mišićnu efikasnost. Zato Prophecy sa minimalnom dozom omogućava maksimalno vežbanje, dok mišići nisu potpuno iscrpljeni. Tako možete "porušiti" vaš fitnes studio i iskusiti nezaustavljiv talas energije i usredsređenosti. Za veću koncentraciju tokom treninga.

Probite se kroz svoja ograničenja!

U istraživanjima kreatina u naučnim eksperimentima razvijen je efikasan kreatin kompleks (ACG). Kreatin ima kapacitet višestrukog ubrzanja i poboljšanja proizvodnje ATP-a u mišićima. Rezultat je veća efikasnost, snaga i izdržljivost, a istovremeno se za oporavak troši manje vremena. Ova jedinstvena kreatinska mešavina u obliku alfa-ketoglutamina je razlog da molekuli kreatina mogu biti ubačeni u mišićne ćelije i potom tamo sačuvani brže i u većim količinama. Takođe možete do maksimuma napuniti svoja skladišta kreatina i to u vrlo kratkom vremenu. Šta više, citrulin malat pomaže u energetskom metabolizmu, jer uočljivo povećava sintezu ATP-a tokom treninga i resintezu kreatina nakon treninga. Prophecy je pun potencijal kreatina, na raspolaganju vašim mišićnim ćelijama za samo par minuta, to znači da se intenzitet treninga izuzetno povećava, a tako možete brzo izgraditi mišićnu snagu i masu. Dakle, blokade su prošlost!!! U dostizanju viših nivoa sposobnosti nećete više imati problema i tako ćete početi upotrebljavati uvek teže tegove. Nadmašićete ograničenja i efikasno i neprestano graditi čvrstu mišićnu snagu.

Bez Prophecy-a nema 'pumpa'!

Kad kažemo pump ili pump tokom vežbanja, u mislima imamo mišiće, koji su dobro snabdeveni kiseonikom. Visoko koncentrisana formula za pre treninga Prophecy, proizvodi izuzetan i dugotrajan pump tokom vežbanja, bez koga nećete nikada više trenirati. Svaki ambiciozan sportista zna da što više pumpa dostiže tokom vežbanja, bolje će mišići biti snabdeveni nutrijentima i posledično će se, pre razviti. Dakle, pump je jako relevantan tokom treninga i znači da ćete dobiti dobar osećaj i veće kao i zategnute mišiće. Za dobar pump tokom treninga je ključna aminokiselina arginin. Arginin je kao deo kompleksne strukture alfa-ketogluterat ubrizgan u mišiće, što vodi do veće produkcije azotnog oksida (NO). Proširuje krvne sudove i celokupnom mišiću pruža efikasniju i bolju zalihu kiseonika. Kao što je pokazalo više testova, mišići primaju više kiseonika, što znači da je na raspolaganju više energije za početak kontrahovanja. Još više, mišićna konverzija arginina vodi do optimalnog mišićnog paljenja, do širenja mišićnih vlakana i anaboličkog metabolizma.

Već jedna merica pre treninga osiguraće maksimalnu mišićnu snagu, jer je obogaćena kreatinom i citrulinom. Osim azot booster arginina, beta-alanin i karnozin obezbeđuje da se krvni sudovi šire i da je manje znakova umora u mišićima, koji su pod stresom. Posebna matrica za usredsređivanje, sastoji se od kofeina, Ginko bilobe i tirozina, pomaže u snabdevanju kiseonikom i diže um u stanje za trening.

Uputstvo za upotrebu

10 grama praška (jedna puna merica) u 200 ml hladne vode i u šejkeru 20 sekundi dobro mešajte.
Najbolje je da popijete porciju proizvoda Prophecy na prazan želudac, neposredno pre treninga.

Bitno upozorenje

Ne premašujte preporučene dnevne doze. Čuvajte izvan dohvata dece! Sadrži kofein! Ako imate reakciju na kofein, počnite sa manjim dozama i ne uzimajte uveče.

Hranljiva vrednost proizvoda PROPHECY

sastojci

na 100g

na dozu 10g

energetska vrednost

258 kcal/1093 KJ

26 kcal/ 109 KJ

belančevine

37,9 g

3,8 g

ugljeni hidrati

9,6 g

1,0 g

od toga šećeri

0,3 g

manj kot 0,1 g

masti

0,1 g

manj kot 0,1 g

od toga zasićene

manj kot 0,1 g

manj kot 0,1 g

vlakna

0,1 g

manj kot 0,1 g

natrijum

0,3 g

manj kot 0,1 g

L-arginin (baza)

20,0 g

2,0 g

kreatine-alpha-ketoglutarate

15,0 g

1,5 g

L-citrullin-malat

10,0 g

1,0 g

L-karnozin

10,0 g

1,0 g

beta-alanin

10,0 g

1,0 g

kofein

3,0 g

0,3 g

Schisandra-ekstrakt

1,5 g

0,2 g

L-tirozin

1,0 g

0,1 g

Rhodiola rosea ekstrakt

1,0 g

0,1 g

Ginkgo biloba-ekstrakt

450,0 mg

45,0 mg

bioperin (ekstrakt crnog bibera )

50,0 mg

5,0 mg

Sastojci

L-arginin (baza), kreatin-alfa-ketoglutarat, regulator kiselosti: limunska kiselina, L-citrulin malat-L-karnozin, beta-alanin, aroma, kofein, niacin, magnezijum karbonat, boje: anthocyan, Schisandra ekstrakta, zaslađivači : acesulfam K, natrijum ciklamat i saharin, natrijum, tri-kalijum citrat-1-hidrat, L-tirozin, Rhodiola Rosea ekstrakt, sok crvene blitve u prahu, kalcijum karbonat, ginko biloba ekstrakt, so,  fruktoza, Bioperine (crni biber -citat). Može sadržavati tragove pšenice, mleka, jaja i soje.

: *
: *
: *
 
IRONMAXX 100% WHEY PROTEIN, 900g
IRONMAXX 100% WHEY PROTEIN, 900g
3500.00 din.
IRONMAXX GUARANA ACTIVE, 100 kapsula
IRONMAXX GUARANA ACTIVE, 100 kapsula
2000.00 din.
NUTREX LIPO 6, 120 kapsula
NUTREX LIPO 6, 120 kapsula
4300.00 din.
TWINLAB WHEY PROTEIN FUEL 100%, 2270g
TWINLAB WHEY PROTEIN FUEL 100%, 2270g
6500.00 din.
Sojavit 85, 700g
Sojavit 85, 700g
1600.00 din.
Glutalean Powder 500 g
Glutalean Powder 500 g
3900.00 din.
OLIMP HMBOLON NX, 300 kapsula
OLIMP HMBOLON NX, 300 kapsula
4000.00 din.
OLIMP L-CARNITINE 1500 EXTREME MEGA CAPS, 120 kapsula
OLIMP L-CARNITINE 1500 EXTREME MEGA CAPS, 120 kapsula
4000.00 din.
OLIMP PROSTATAN, 60 kapsula
OLIMP PROSTATAN, 60 kapsula
1700.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*