Početna :: NO REAKTORI :: GASPARI SUPERPUMP MAX, 640 g

GASPARI SUPERPUMP MAX, 640 g

+5
Šifra
SKU150
Težina
0.64 kg
Naša cena:
5000.00 din.
Količ.

Kako proizvod SuperPump MAX radi?

  • povećava izdržljivost
  • sprečava upale mišićnog tkiva i umor
  • povećava nivo azotnog oksida i vazodilataciju
  • poboljšava potrošnju aminokiselina

Želeli biste postati jači, da možete dizati veća opterećenja? Želeli biste, da kad se pogledate u ogledalo, izgledate snažno, masivno, čvrsto i sa definisanim stasom? Želite da na bini doslovno uništite protivnika? Sve to možete postići ukoliko imate poverenje u proizvod SuperPump MAX, koji je primio mnogo pohvala.

Ukoliko je bio vaš najpopularniji "pre-workout" proizvod do sada, sa poboljšanom verzijom bićete još više zadovoljni.

Proizvođać Gaspari Nutrition ne oslanja se na preopterećene formule sa jeftinim stimulansima, za koje tvrde, da sadrže visoke koncentracije korisnih sastojaka, nego imaju tendenciju, da njihovi "pre-workout" proizvodi sadrže sastojke, koji su podržane studijama i koje stvarno upotrebljavaju u dozama, koje su podržane i preporučene u tim studijama. Zbog ove činjenice vam Gaspari Nutrition garantuje, da ćete za teško zarađen novac dobiti "pre-workout" proizvod, sa kojim ćete postići najbolje rezultate. Pravi sportisti treniraju sa "MAX-om"!!

Često postavljena pitanja o proizvodu SuperPump MAX

Neke proizvode oglašavaju, da su "koncentrisani" i zato ne sadrže velike formule za dobre rezultate sportista. Da li je pametno razmišljati u tom smeru i verovati u to?

Gaspari Nutrition vam želi ponuditi najbolje i želi vam ponuditi sastojke u dozama, koje stvarno povećavaju vaš kapacitet, snagu i povećavaju mišićnu masu. A upravo suprotno, ove "koncentrisane" formule sadrže veći broj stimulansa u (pre)malim dozama sastojaka, kao što su na primer beta-alanin i arginin alfa ketoglutarat (AAKG). Na primer, za beta-alanin je klinički dokazano, da deluje kod barem 3,2 grama dnevno i trebali bi ga konzumirati više puta dnevno. To je i razlog, da ga uključimo u proizvod Anavite u klinički potvrđenoj količini i zato ne u nedovoljnoj količini u našim "pre-workout" proizvodima, koji se konzumiraju samo na dane treninga. AAKG trebate za odlične efekte konzumirati u količini barem 12 grama dnevno, a istovremeno je dokazano, da ne deluje u količinama, manjim od 4 grama dnevno. Mnogi drugi proizvođači takve sastojke u nedovoljnim količinama upotrebljavaju u svojim "pre-workout" proizvodima, zato budite pažljivi i neka vas ove preopterećene formule sa "1000 i 1" stimulansom ne zavedu.

Gaspari upotrebljava samo klinički potvrđene i preporučene doze citrulina, kreatina, karnitin tartrata, leucina. Za optimalne rezultate trebate konzumirati tačno odmerene, preporučene doze.

Zašto formula sadrži puno vitamina i minerala?

Neki minerali služe kao elektroliti, koji telu pomažu u očuvanju odgovarajućeg delovanja mišića i hidratacije tokom treninga. Sastojci, kao što su magnezijum, kalcijum, kalijum i natrijum, su od ključnog značaja u tim procesima. Gaspari Nutrition upotrebljava najbolje oblike vitamina B, kao što su metilkobalamin (B12), inozitol heksanikotinat (B3) i priridoksal 5-fosfat (B6), koji osiguravaju odgovarajuću apsorbciju. Ovi B vitamini su ključni za preobražaj energije, sintezu novih ćelija, kao što su crvena krvna zrnca, koje prenose kiseonik u naše mišiće, obnavljaju oštećene ćelije i vode brigu o regeneraciji. Ništa nije gore od mišićnih grčeva ili dehidratacije. Svi mi želimo bolju i bržu regeneraciju i obnavljanje mišićnog tkiva. Sastojke, koji pomažu u tim procesima, nećete naći u popularnim koncentratima, jer su preskupi. Zato ne kupujte "pre-workout" proizvode, koji ne sadrže elektrolite i druge bitne sastojke, koji su tokom treninga potrebni za dostizanje najboljih rezultata. Budite pažljivi i čitajte etiketu na proizvodima!!!

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Kao prehrambeni dodatak uzimajte 1 - 3 merice sa 2,5 - 7 dcl hladne vode ili voćnog soka (2,5 dcl tečnosti na mericu) 30 - 40 minuta pre vežbanja.

Bitno upozorenje: Ukoliko proizvod upotrebljavate prvi put, prva tri treninga uzimajte samo 1 mericu, da bi se vaše telo postepeno naviklo na efekte proizvoda SuperPump MAX sa visokim dozama određenih nutrijenata. Proizvod SuperPump MAX upotrebljavajte samo na dane trninga.

Upozorenje: SuperPump MAX sadrži kofein. Pojedinci, koji su osetljivi na kofein ili druge stimulanse, za početak mogu uzeti samo 1 mericu na dan pre treninga, da bi u prvih 2 - 3 dana postigli toleranciju na proizvod. Ne premašujte preporučene dnevne doze i ne uzimajte više od 3 merice, bez obzira na vreme, intenzitet treninga i bez obzira na uslove.

BITNO: Zbog nesanice, proizvod ne konzumirajte 4 sati pre spavanja. Tokom konzumiranja SuperPump MAX, ne konzumirajte nijedan drugi stimulans. Iako ćete osetiti efekte već na vašim prvim treninzima, SuperPump MAX trebate da uzimate redovno, svaki trening, da bi postigli maksimalne efekte. Za optimalne efekte proizvoda i za postizanje ciljeva preporučivo je, da imate uređenu raznovrsnu ishranu i redovni odgovarujući program treninga. Rezultati se od pojedinca do pojedinca razlikuju sa obzirom na genetiku i telesnu težinu. Za hidrataciju tela popijte dnevno dovoljno tečnosti. Većina pojedinaca će prve efekte SuperPump MAX-a, bolju koncentraciju, više energije itd. osetiti već 15 minuta nakon uzimanja, a drugi otprilike 15 - 45 minuta nakon uzimanja. Efekti će se povećavati svaki minut. Najveći efekti će biti primetni od 1 do 6 sati nakon uzimanja.

Hranljiva vrednost proizvoda SuperPump MAX

Sastojci

1 obrok = 1 merica (16g)

% PDV / %RDA

kalorična vrednost

10

svi ugljeni hidrati

3 g

vitamin C (kao askorbinska kiselina)

30 mg

50 %

vitamin B (kao inozitol hexanikotinat)

80 mg

vitamin B6 (kao piridoksal - 5-fosfat)

3 mg

vitamin B12 (kao metilkobalamin)

10 mcg

kalcijum

39 mg

fosfor

69 mg

magnezijum

40 mg

10 %

natrijum

30 mg

1 %

kalijum

20 mg

1 %

superPump MAX sopstvena mešavina

11,3 g

myoVol ElectroHydration Complex

l-taurin

Kalcijum glicerofosfat

Natrijum glicerofosfat

Sustamin (l-alanil-l-glutamin) Di-Magnezijum Malat

Nitric OxiENDURANCE Complex

L-Citrulin (2g) Carnipure (L-karnitin L-Tartrat) L-Ornitin-L-Aspartat Beet Ext. (beta vulgaris) (root)

Branch Chain mTOR Stimulation Blend

L-Leucin (2g) L-Izoleucin L-Valin

PhosphoDRIVE Signaling Complex

kreatin Monohidrat (1.3g) kreatin Magna Power® (magnezijum kreatin kelat) Setria® (l-glutathione redukovan)

CogniDRIVE Acceleration Matrix

L-Tyrosine Caffeine Oxytropis Falcate Ext. (whole plant) Peak ATP(adenosine 5-triphosphate disodium) glucoronolactone

Sastojci

Ostali sastojci: Maltodekstrin, limunska kiselina, prirodni i veštački ukusi, jabučna kiselina, silika, sukraloze, acesulfam K, FD&C Red No. 40.

: *
: *
: *
 
USN XEDRA CUT ULTRA XT, 180 kapsula
USN XEDRA CUT ULTRA XT, 180 kapsula
5300.00 din.
Muscletech CELL-TECH Performance Series,2.7kg
Muscletech CELL-TECH Performance Series,2.7kg
7500.00 din.
OLIMP GAIN BOLIC 6000, 1kg
OLIMP GAIN BOLIC 6000, 1kg
1600.00 din.
MYPROTEIN L-GLUTAMINE, 500gr
MYPROTEIN L-GLUTAMINE, 500gr
2300.00 din.
OLIMP TRIBUSTERON 90, 120 kapsula
OLIMP TRIBUSTERON 90, 120 kapsula
2800.00 din.
OLIMP DOMINATOR 250 ml, 24 limenki
OLIMP DOMINATOR 250 ml, 24 limenki
3900.00 din.
USN PURE PROTEIN IGF-1, 2280g
USN PURE PROTEIN IGF-1, 2280g
6750.00 din.
CELLUCOR C4, 30 obroka
CELLUCOR C4, 30 obroka
4100.00 din.
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
1950.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*