Početna :: Cene dostave

Cene dostave

Cena dostave zavisi od težine paketa i kreće se u rasponu od 150 din. za manje pakete, do 400 din. za velike pakete.

Svi paketi naručeni preko interneta ili putem telefona do 14h radnim danom biće poslati istog dana, što znači da će u većim gradovima korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje TITAN-SPORT u Ćupriji.

Sve ostale porudžbine koje pristignu do 14h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana, osim ako robu naručujete u petak, robu šaljemo tek u ponedeljak iz razloga što kurirska služba subotom radi dostave paketa samo u većim centrima (SU, SO, BG, KG, KV, NI...).

U slučaju da znate za metod dostave koji je povoljniji od našeg, obavestite nas i mi ćemo vam poslati paket na željeni način (određenom kurirskom službom, autobusom), a sve u cilju da vam što više smanjimo izdatak za dostavu paketa. Željeni metod možete navesti kao komentar u polju za napomene kupca prilikom potvrde kupovine.

 

U prilozima ispod, na ovoj strani, možete naći cenovnike određenih kurirskih službi sa kojima smo sarađivali i imamo pozitivna iskustva.

 

Post Express

BEX

Cenovnike kurirskih službi u Srbiji možete naći na njihovim web sajtovima. Pregled cenovnika na web sajtu : proteini-sport.com je informativne prirode.