Početna :: SAGOREVAČI MASTI :: CELLUCOR D4 THERMAL SHOCK, 60 kapsula

CELLUCOR D4 THERMAL SHOCK, 60 kapsula

+3
Šifra
SKU161
Težina
0.14 kg
Naša cena:
3800.00 din.
Količ.

Šta je D4 Thermal Shock? I zašto se upotrebljava?

  • Želite da izgubite nekoliko suvišnih kilograma
  • Trebate više energije
  • Tokom uzimanja proizvoda nećete osetiti razdražljivost i nemir
  • Ne želite uzimati puno tableta

ADRENALIN JE GLAVNO REŠENjE ZA USPEŠAN GUBITAK TEŽINE!

D4 Thermal Shock sadrži beta-2, prirodni adrenalin, koji osigurava energiju i koncentraciju, a osim toga pospešuje i varenje kao i  izdržljivost.

D4 Thermal Shock sadrži amla sadje, kofein i ekstrakt kore bele vrbe, mešavina ubrzava gubljenje masti i osigurava eksplozivnu energiju - sve ovo sa prirodnom formulom.

REZULTATI U SAMO JEDNOJ TABLETI

Brojni proizvodi namenjeni gubljenju težine imaju zapletena uputstva za upotrebu - korisnici su primorani postepeno dizati doze, da proizvod ostane efikasan: neki proizvodi zahtevaju 8 + tableta na dan! A D4 Thermal Shock jedan je od najsnažnijih termogenetika, sa koncentrisanom formulom, koja održava telo zdravim i pruža ekstremnu količinu energije u samo jednoj tableti.

SASTOJCI:

Amla voćni ekstrakt

Amla voćni ekstrakt je prirodni izvor filemblina, snažnog adrenergičnog stimulatora. Filemblin ubrzava nastajanje adrenila, što omogućava neverovatni rast ćelijske energije i mentalne sposobnosti. Filemeblin ne prouzrukuje neprijatne nuspojave, kao što su povišen krvni pritisak, depresija i nervoza. Filemblin je vazodilator, otvara krvne kanale do mišića, što se pokazuje kao povećanje mišićnog volumena i brže grčenje mišića.

Kofein

Kofein je moćan psihoaktivni stimulant. Kofein stimuliše centralni nervni sistem, tera umor i stimuliše veću budnost i nivo energije.

Ekstrakt kore bele vrbe

Ekstrakt kore bele vrbe je prirodni izvor Salicina, antiinflamatorni sastojak i nalazi se u aspirinu. Osetljivost na insulin, metabolizam glukoze, i metabolizam masti, svaki korak koristi salicinsku kiselinu. Bela vrba takođe povećava cirkulaciju krvi.

Oktopamin HCL

Oktopamin je prirodni adrenergički agonist, koji stimuliše razgradnju belih masnih ćelija u slobodne masne kiseline, povećava metabolizam i povećava intramuskularnu termogenezu. Oktopamin je anti-katabolik, pomaže u mršavljenju i omogućava telu da vari masti, bez štetnih mišićnih tkiva. Oktopamin nema poznatih negativnih nuspojava i jako je otporan na razgradnju, što omogućava da jedinjenje ostane efikasno i duže vreme.

Ekstrakt kore johimbe

Ekstrakt kore johimbe je ekstrakt afričkog drveta, zvanog johimba. Johimbe deluje kao inhibitor monoamino oksidaze. Jedinjenje ubrzava nastajanje dopamina, snižava seratonin i sprečava nestanak norepinefrina u telu. Iohimbe je agonist adrenergičkih receptora, što aktivira "borbu i bežanje" odzive u telu, kao što su povišena srčana frekvencija, povećana lipoliza i povećan protok krvi u mišićima. Iohimbe je takođe vazodilator i bronhiodilator, maksimizuje protok krvi u mišiće i reguliše upotrebu kiseonika u telu.

Evodiamin

Evodiamin je biljni ekstrakt, koji ograničava čuvanje masti, povećava metabolizam i stimuliše pozitivnu energiju. Evodiamin bitno povećava proizvodnju telesne toplote, povećanje sagorevanja kalorija i masti i pretvara ih u energiju. Evodiamin je i blag diuretik.

Skraleoid

Skraleoid je prirodni ekstrakt muškatne žalfije, koji povećava energiju i pomaže u očuvanju mišićne mase tokom mršavljenja. Skraleoid poveća konverziju ATP u AMP, koji je unutar ćelijski prenosilac i ubrzava više ćelijskih procesa, uključujući sa metabolizmom lipida i proizvodnjom štitne žlezde.

Ekstrakt pasijonke

Ekstrakt pasijonke je prirodni biljni ekstrakt, koji umanjuje depresiju, nervozu i "otkaz", koji su obično povezani sa proizvodima za gubljenje težine. Ekstrakt pasijonke deluje kao akcelerator monoamina oksidaze, jedinjenja, koje diže nivo dopamina, smanjuje serotonin i sprečava nestanak norepinefrina u telu.

N-acetil-L-tirozin

N-acetil-L-tirozin oblik je L-tirozina, koji ima bolju apsorbciju sastojaka u ćelije i otporniji je na razdvajanje sa urinom. L-tirozin je aminokiselina, prethodnik adrenala i rasnih hormona epinefrina, dopamina i norepinefrina. Ovi hormoni stimulišu odvajanje HGH i doprinose višim nivoima energije, pažnji i svesnosti.

ČESTA PITANjA

Kako konzumirati D4 Thermal Shock?

Počnite sa 1 kapsulom proizvoda D4 Thermal Shock za doručak. Kad se telo navikne na proizvod i njegove sastojke, uzmite još dodatnu kapsulu za ručak. Iskusni korisnici mogu uzeti 2 kapsule na dozu. Budući da D4 Thermal Shock sadrži kofein, uzimajte ga barem 8 sati pre spavanja, da izbegnete nesanicu.

Da li da konzumiram D4 Thermal Shock sa hranom?

D4 Thermal Shock možete uzimati zajedno sa hranom ili na prazan želudac, ali većina korisnika radije konzumira D4 Thermal Shock sa hranom i na taj način izbegava probleme sa želucem.

Trebam li D4 Thermal Shock konzumirati svaki dan?

Za osiguranje najboljih rezultata, preporučujemo da D4 Thermal Shock konzumirate redovno svaki dan, kao što je napisano u uputstvima. A korisnici, koji žele samo povremene energetske talase, neka uzimaju 1-2 kapsule po potrebi.

Mogu li D4 Thermal Shock upotrebljavati sa ostalim Cellucor proizvodima?

D4 Thermal Shock bio je stvoren na taj način da deluje u sinergiji sa ostalim Cellucor proizvodima bez stimulanta. D4 Thermal Shock možete uzimati u kombinaciji sa Cellucor stimulatorom testosterona, P6 Extreme. Kad se telo navikne na kofein, možete D4 Thermal Shock upotrebljavati zajedno sa proizvodima namenjenim konzumiranju pre treninga, kao što je NZero Extreme.

Trenutno konzumiram prepisane lekove. Mogu li svejedno uzimati D4 Thermal Shock?

Ako konzumirate prepisane lekove i / ili imate diagnostikovanu bolest, savetujemo vam da se pre upotrebe posavetujete sa svojim lekarom.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Prehrambeni dodatak uzimajte 8 uzastopnih nedelja, potom napravite minimalno 4 nedeljnu pauzu. Tokom dana popijte puno vode, da ne dehidrirate. Pazite, da proizvod konzumirate sa barem 6 satnim razmakom između doza.

    JUTRO: Uzmite 1 kapsulu.

    POPODNE: Uzmite 1 kapsulu.

Bitno za profesionalne sportiste: Zbog određenih ograničenja od strane sportskih organizacija (VADA, NCAA, NFL, MLB, NBA, UIL, itd), preporučujemo vam da se pre upotrebe posavetujete sa nadležnom osobom.

Upozorenje:

Ne upotrebljavajte tokom trudnoće ili tokom dojenja. Namenjeno samo zdravim odraslim osobama, starim iznad 18 godina. Ako uzimate prepisane lekove ili ako imate diagnostikovanu bolest, pre upotrebe se posavetujte sa svojim lekarom. Ukoliko tokom konzumiranja osetite bilo koje neobične reakcije, odmah prestanite sa upotrebom i posavetujte se sa lekarom.

BITNO: Ne premašujte preporučenu dnevnu dozu. Koristiti u skladu sa uputstvima za upotrebu.

Hranljiva vrednost proizvoda D4 THERMAL SHOCK

sastojci

1 kapsula

proizvođačka zaštićena mešavina

588 mg

Amla voćni ekstrakt, kofein (150 mg bezvodnog kofeina), ekstrakt kore bele vrbe, oktopamin HCl, ekstrakt kore johambina, evodiamin sklareolid, ekstrakt pasijonke , N-acetil-L-tirozin

Sastojci

Lupina kapsule (želatin, titanijum dioksid i FD & C Yellow # 5), celuloza, stearinska kiselina, magnezijum stearat, silicijum dioksid.

: *
: *
: *
 
IRONMAXX 100% BEEF PROTEIN, 2300g
IRONMAXX 100% BEEF PROTEIN, 2300g
6500.00 din.
OLIMP X5 Protein, 700g
OLIMP X5 Protein, 700g
2850.00 din.
100% WHEY PROSTAR, 4,54KG
100% WHEY PROSTAR, 4,54KG
9900.00 din.
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
OLIMP HMB MEGA CAPS 1250, 120 kapsula
2600.00 din.
OLIMP GAIN BOLIC 6000, 1kg
OLIMP GAIN BOLIC 6000, 1kg
1600.00 din.
OLIMP PASS POJAS - neopren
OLIMP PASS POJAS - neopren
1630.00 din.
MUSCLETECH 100% MASS GAINER, 5.4kg
MUSCLETECH 100% MASS GAINER, 5.4kg
6500.00 din.
BSN NO-Xplode 2.0 EU, 1080g
BSN NO-Xplode 2.0 EU, 1080g
5500.00 din.
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
1950.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*