Početna :: ZAŠTITA ZDRAVLJA :: ANIMAL OMEGA, 36 vrećica

ANIMAL OMEGA, 36 vrećica

+3
Šifra
SKU144
Težina
0.75 kg
Naša cena:
4000.00 din.
Količ.Šta je obavezno, bitno je i potrebno kako po noći tako i po danu, uz redovne intervale i neophodno je za optimalan kapacitet. Tegovi su obavezni, vaša želja je neophodna, pravilna ishrana je obavezna. Animal vam donosi bazične proizvode, prehrambene dodatke za vaš konzistentni rast i napredak. Proizvode, kao što su Pak, Flex, Nitro i Pump. Ovoj obaveznoj opremi dodajemo i ANIMAL OMEGA. ANIMAL OMEGA je osnovni i obavezan prehrambeni dodatak masnih kiselina.

Ako želite očuvati, dodati ili čak i oduzeti vašu mišićnu masu, trebate se pre svega pobrinuti za vašu ishranu. Nezavisno od vaših ciljeva, vaša potraga za potpunim telom počinje i završava se ishranom. Pravilni obroci doneće i prave rezultate u teretani. Hrana, osnove su potpuno jednostavne - za povećanje težine trebate uzeti više kvalitetnih kalorija tokom dana i obrnuto, za smanjivanje trebate uzeti manje kalorija, ali takođe od kvalitetnih izvora. I naravno, produžiti dizanje tegova i kardio vežbanja. Izradnja snažnog i čvrstog tela ne završava se kad izlazite iz teretane, nego počninje i završava se ishranom, a to je posao, koji traje 24 sata na dan.

Kad govorimo o pravilnoj ishrani, najviše puta su u prvom planu stvari sa malo masti, pravilan pristup belančevinama i pravilan pristup ugljenim hidratima. "Izbegavanje masti" vidimo kao jako važan deo zdravog načina života i gubljenja kilograma. Mada, ovaj pristup je uistinu zastareo. U 80-im i 90-im ovaj je pristup bio jako promovisan, na tržištu se tada pojavilo mnogo nisko-masne hrane. Godinama je debljina postala neke vrste epidemija i stoga je ljude u prehrambenoj industriji prisilila, da poboljšaju stvari. Pojedinci nisu više jeli masnu hrane, dakle, ne bi se više smeli debljati. A ustvari ide li to tako? Ne, ne ide.

Nisko-masne dijete često izazivaju nizak nivo hormona, koji su najbitniji za rast  i snagu mišića. Ukratko, ovo uverenje nije uvažavalo ono, što su lekari i prehrambeni stručnjaci tvrdili već godinama - masti imaju značajnu ulogu u ishrani i zato se ne smeju zanemarivati. Upravo suprotno, treba im se posvetiti još više pažnje. Drugim rečima, masti uopšte nisu problem, samo određene su problematične. Ostale masti su, upravo suprotno, jako značajne. Tokom godina stručnjaci su utvrdili da postoje neke masti sa mnogo dobrih efekata po zdravlje. To su nezasićene masne kiseline. Dakle, iz naše ishrane ne smemo isključiti sve masti.

Esencijalne masne kiseline su one, koje ljudi ne mogu sitetizovati u svojim telima i zato ih u telo trebamo uneti ishranom ili prehrambenim dodacima. U telo Isto trebamo uneti važne aminokiseline, i druge mikronutrijente, kao što su vitamini i minerali, da telo deluje zdravo. Ali do pravih esencijalnih masnih kiselina nije uvijek lako doći, posebno, ako ih nema u svakodnevnoj ishrani. Uobičajena ishrana je sastavljena od previše zasićenih masti i od previše biljnih masti (obična kuhinjska so). Ove masti sadrže previše omega 6 kiselina. Ne shvatite pogrešno, omega 6 su važne, jer su esencijalne masne kiseline, ali nije uvek važna vrsta masti, nego razmera. A više o tome kasnije.

Esencijalne masne kiseline imaju efekat na više mesta, u termogenezi, anabolizmu, sintezi hormona, funkciji prostaglandina, imunom sistemu, obnavljanju ćelijskih membrana, ćelijama omogućavaju da su pravilno ishranjene, itd. Za bodibildere su esencijalne masne kiseline važne za optimalno varenje, proizvodnju hormona, kardiovaskularno zdravlje, smanjuju umor i ubrzavaju sagorevanje masti. Zaista je zanimljivo da su često tako neprimetne i da ih ignorišemo.

U našu ishranu hitno trebamo uključiti samo 2 tipa masti; Omega 3 (n-3) i Omega 6 (n-6) masne kiseline. Omega 9 je važna, ali ni esencijalna, što znači da je telo može proizvesti samo i to u velikim količinama. Razlog, zašto telo ne može samo proizvesti omega-3 i omega-6 masnih kiselina je u tome, da ljudski metabolizam ne može dodati dvostruke veze. Ovo je i razlog zašto telo ne može promeniti omega-3 masne kiselina u omega-6 masne kiseline. Da, zvuči kao visoka nauka, ali je važno da poznajemo hemijsku pozadinu razloga, zašto je jako teško kroz ishranu dodati esencijalne masne kiseline.

A ovdje stupa u akciju ANIMAL OMEGA. Esencijalne masne kiseline su potrebne, ali prave i u pravim količinama. To je i glavna stvar ANIMAL OMEGE, jer je najpouzdaniji proizvod esencijalnih aminokiselina na tržištu. Sadrži prave masti, koje su sportistima potrebne. Svaka vrećica sadrži tačan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Puna je izvora omega-3 ulja, dobijenih od različitih vrsta riba, kao što su losos, trstika, sleđ i od biljnih izvora, kao što je ulje šafrana. Ova raznolika mešavina obezbeđuje da primite sve moguće omega-3 ekstrakte, koji su jako važni za vaše opšte zdravlje. A uz to dobijete i raznovrsne alfa linolske kiseline (ALA) od lana i ključne ekstrakte od ribljih ulja.

ANIMAL OMEGA sadrži i ključna omega-6 ulja; borovo ulje, ulje noćurka, susamovo ulje. Linolna kiselina je još jedna od ključnih masti u prirodi. Kao već spomenuto, nedostatak omega-6 masnih kiselina u ishrani je teško nadomestiti. Ali je poseban oblik omega-6 uključen u proizvod OMEGA. Telo iskorišćava omega-6 esencijalne masne kiseline da bi proizvelo mnoge prostaglandine i levkotriene.

Još jedna omega-6 kiselina, koja se nalazi u ANIMAL OMEGA, je konjugovana linolna kiselina ili CLA. CLA je poznata po svojoj sposobnosti smanjivanja telesne masti, antikatabolik, deluje kao antioksidant i jača imuni sistem. CLA pozitivno utiče na varenje i učestvuje u regulaciji varenja masti i belančevina. Iako CLA nije esencijalna masna kiselina, važan je deo formule u proizvodu ANIMAL OMEGA, jer su njegovi zdravi efekti suviše dobri, da bismo ih ispustili. Susamin je još jedan odličan sastojak u Omega formuli. U prirodi ga možemo naći u ulju susama. Susamin stimuliše gubitak masti, dobro utiče na zdravlje jetre i bubrega i čuva zdrav nivo lipida. Susamin je takođe poznat kao regulator stalne telesne težine.

Svi ovi snažni masni nutrijenti su pojačani sa još celokupnim kompleksom transporta nutrijenata, koji omogućava maksimalnu apsorbciju, iskorištenje i prenos Omega esencijalnih masnih kiselina. L-Carnitine, lipaza i lecitin obezbeđuju da svi elementi koji čine omega-3 i omega-6 sigurno i efikasno ulaze u sistem. Antioksidanti, vitamin A, D i E su još jedan važan deo u kompleksu. Samo oni obezbeđuju stabilnost esencijalnih masnih kiselina i sprečavaju da se vezivna tkiva između njih prekinu.

ANIMAL OMEGA obezbeđuju nužno potrebne dodatke ishrani za svakog sportistu. Proizvod ANIMAL OMEGA je pun pravih masti i sadrži pravi odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina, koje stimulišu kvalitetno varenje i telesnu pripremljenost. Takođe obezbeđuju kardio-vaskularnu zaštitu, zdrav imuni sistem i opšte dobar osećaj. Vaše telo se neće promeniti preko noći, ali će puno doprineti vašim dugoručnim telesnim ciljevima.

Često postavljena pitanja

Trebam li, uz upotrebu Animal Omega, u ishranu dodati još koje druge esencijalne aminokiseline?

Ne. Kad uzmete vrećicu, vaša je potreba za esencijalnim aminokiselinama potpuno je pokrivena. Imajte na umu, da je bio Animal Omega stvoren za ozbiljne i profesionalne sportiste. Ako želite, možete dozu povećati, ali za većinu je jedna vrećica dovoljna.

Mogu li Animal Omego kombinovati sa ostalim Animal proizvodima?

Naravno. Animal Omega je osnovni prehrambeni dodatak i može biti kombinovan sa bilo kojim drugim Animal proizvodom, osim možda sa izuzetkom Animal Testa. Za bolju apsorbciju sačekajte jedan sat između uzimanja proizvoda Animal omega i drugih Animal proizvoda. Posebno je preporučljiva kombinacija proizvoda Animal Omega, Animal Pak i Animal Flex.

Kada da uzimem Animal Omega?

Za najbolju apsorbciju uzmite Animal Omega zajedno sa obrokom, a nikada na prazan želudac.

Da li je potrebno, da se Animal Omega uzima ciklično?

Ne. Animal Omega možete upotrebljavati tokom cele godine. Glavne masti, koje se nalaze u proizvodu sasvim su esencijalne, dakle, treba će vama sve vreme.

Koliko tableta je u Animal Omegi?

7 mekih kapsula i jedna obična kapsula. Sve su umereno velike sa posebnim omotom.

Za koliko vremena je dovoljan proizvod Animal Omega?

Animal Omega sadrži 30 vrećica. Ako proizvod upotrebljavate svaki dan, dovoljno je za jedan mesec.

Proizvod ANIMAL OMEGA ja karakterističan za:

  • bodibildere i sve sportiste, tokom sezone i van nje.
  • pojedince, koji se žele rešiti telesne masti.
  • pojedince, koji žele optimizovati nivo hormona.
  • pojedince, koji žele očuvati zdravo srce i nerve.
  • pojedince, koji žele uopšte poboljšati svoje zdravlje.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Proizvod Animal Omega uzimajte zajedno sa obrokom. Dovoljna je vrećica, po potrebi 2 na dan, ali je obično jedna vrećica dovoljna. Profesionalni sportisti mogu povećati dozu.

Preporuka: Proizvod Animal Omega možete upotrebljavati tekom cele godine, bez ciklične upotrebe. Kao i Animal Pak, Animal Flex i Animal Nitro, Animal Omega je baziran kao osnovni prehrambeni dodatak. Može se dobro kombinovati sa ostalim Animal dodacima, i takođe sa cikličnim proizvodima Animal Stak i Animal M-Stak. Odlična kombinacija je Animal Pak, Animal Cuts i Animal Omega.

Hranljiva vrednost proizvoda Animal Omega

Sastojci 1 doza = 1 vrećica % PDV
kalorije 60kcal
kalorije iz masti 60kcal
masti 7g 11%
zasićene masti 1g 5%
nezasićene masti 2,75g
kolesterol 5 2%
Vitamin A (retinil palmitat) 2664IU 53%
Vitamin D (holekalciferol) 2000IU 50%
Vitamin E (D-alfa tokoferol) 10IU 33%
Omega 3 masne kiseline (N-3FA) 4000mg
Omega 6 masne kiseline (N-6FA) 2500mg
Omega apsorbcijski kompleks 200mg

Omega 3 masne kiseline (N-3 FA)

laneno ulje, lososovo ulje, riblje ulje, ulje sleđa, ulje sardina, ulje skuše.

Omega 6 masne kiseline (N-6 FA)

boragovo ulje, ulje šafrana, svetlinovo ulje, susamin.

Omega apsorbcijski kompleks

lecitin (soja),  L-Carnitine, lipaza enzima.

Sastojci

želatin, glicerin, očišćena voda, boja karamela. Proizvod sadrži ribu.

: *
: *
: *
 
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
NUTREND WELLNESS OATS CAKE, 70g (20kom.)
1950.00 din.
OLIMP PROLONG PROTEIN, 700g
OLIMP PROLONG PROTEIN, 700g
3000.00 din.
BSN SYNTHA 6, 2270g
BSN SYNTHA 6, 2270g
7000.00 din.
OLIMP KRE-ALKALYN 1500, 120 kapsula
OLIMP KRE-ALKALYN 1500, 120 kapsula
2500.00 din.
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
OLIMP ISO PLUS POWDER, 700g
1450.00 din.
OLIMP KOLAGEN ACTIV PLUS, 80 tableta
OLIMP KOLAGEN ACTIV PLUS, 80 tableta
1500.00 din.
USN 100% WHEY PROTEIN, 2280 g
USN 100% WHEY PROTEIN, 2280 g
6500.00 din.
USN MULTIPLEX SPORT, 60 kapsula
USN MULTIPLEX SPORT, 60 kapsula
2300.00 din.
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN, 2270g
DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN, 2270g
6500.00 din.

Ocena proizvoda

Recenzije kupaca

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

Dodajte vašu recenziju ovde

: *
: *
Otkucajte karaktere koje vidite na slici:


*